Nieśmiertelny Strielok

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Nieśmiertelny Strielok

Postprzez alfonso35 w 13 Gru 2009, 13:35

Otóż mam problem ze zniszczeniem ochrony psionicznej Strieloka na poziomie elektrowni.
Na samym początku atakuje go z tego magnetycznego działka, lecz zostaje mu jeszcze ćwierć osłony.
I tu zaczynają się schody. Jak próbowałem przejść ten etap lajcikiem (zabijałem cały monolit, nie spieszyłem się) to Strielok dotarł noo, yyy, tam gdzie miał dotrzeć i game over- emisja. Za 2 razem mijałem większość przeciwników, aby dogonić cel. Dotarłem w miejsce gdzie jest tylko 1 teleport, ale lądujesz niedaleko niego (tzn. ci nic on nie daje).
Wielce zagubiony snuje się po kawałku mapy bo cofnąć też nie bardzo (kontener na drodze) i nagle patrze na ziemię, a tam Strielok stoi i razem z monolitem atakuje czyste niebo. Ja- uradowany newbie wyciągam magnetyczne działko i w niego ciacham. Problem w tym, że moge go tak dzień i noc ciachać, a jego osłona psioniczna na jakim poziomie była, na takim pozostaje. Pytanko: wtf :?:
alfonso35
Kot

Dołączenie: 08 Gru 2009, 23:53
Ostatnio był: 08 Sty 2010, 15:14
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Nieśmiertelny Strielok

Postprzez rafikkk w 13 Gru 2009, 14:46

Ja przed chwilą skończyłem grę. Musisz przejść przez wszystkie teleporty aż dotrzesz do ciągłego pomostu, gdzieś na środku pomostu znajdziesz skrzynkę a przednią jakby troche betonu. Wejdź na skrzynke i powinienieś po przyplizeniu ujżeć strieloka bd on wchodził na górę po schodach bd to najlepszy moment na zniszczenie jego osłony. Jest to jedno z prostszych zadań ale przejscie przez wszytkie portale moze byc malym problemem. Po zniszczeniu osłony strieloka następuje koniec gry. Mam nadizeje ze pomogłem i zyczę powodzenia
rafikkk
Kot

Dołączenie: 12 Gru 2009, 19:27
Ostatnio był: 07 Sty 2012, 23:22
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Obokan

Postprzez yarpen w 14 Gru 2009, 11:01

Nie musisz skakać po portalach. Podbiegasz do tej skrzyni na pomoście, zumujesz na strieloka i celujesz - w głowę. Strzelesz, czekasz na załadowanie i strzelasz - tak by nie robić niepotrzebnych przerw. Strzał, ładowanie, strzał. Wszystko nie ruszając się z miejsca. W pewnym momencie zniknie ci Strielok z pola widzenia, by wynurzyć się trochę dalej. Spokojnie śledź go celownikiem i przy każdej okazji ładuj w głowę. Nawet jak za pierwszym razem Ci nie wyjdzie, to po krótkim treningu zakończysz temat bezboleśnie... Ja w ten sposób po trzech próbach zdjąłem Strieloka.
Por. Funky Koval 'AIR Star Force' piec lat czynnej sluzby, miliardy na liczniku, odznaczenia, takze srebrna gwiazda Palantiru.
Awatar użytkownika
yarpen
Stalker

Dołączenie: 20 Kwi 2006, 21:16
Ostatnio był: 19 Lip 2023, 22:29
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 7

Postprzez alfonso35 w 14 Gru 2009, 15:31

dzięki wielkie, wieczorkiem wypróbuje.
alfonso35
Kot

Dołączenie: 08 Gru 2009, 23:53
Ostatnio był: 08 Sty 2010, 15:14

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości