Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Terminus w 12 Mar 2015, 19:56

Dzisiaj zmarł Terry Pratchett. Był jedynym obok Stasia Lema pisarzem, który w mojej biblioteczce miał swoją własną półkę, na którą nie miały wstępu książki innych autorów.
Mimo, że po chrześcijańsku wypadałoby by się cieszyć, że już nie cierpi i trafił już do lepszego świata, to mimo wszystko to smutna wiadomość dla wieloletniego fana.

Do zobaczenia Terry.
Image
CREDO [łac. Wierzę]

Za ten post Terminus otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Grzechu300, Plaargath, BJ Blazkowicz, Szagart, Chisu, slawek73, walec, The Witcher.
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 21 Lip 2022, 18:56
Kozaki: 1440

Reklamy Google

Postprzez Adam w 13 Mar 2015, 16:18

Wpienia mnie niemiłosiernie bycie na pierwszej pozycji w czyjejś książce telefonicznej. Ja pierdzielę, gdy tylko ciul zapomni zablokować klawiatury, uwali się dupskiem na telefonie to wydzwania do mnie godzinami, dniami i nocami. Nawet jak żądam, aby ustawił mnie "ZAdam", to i tak tego nie robi....

Raz ciotce zawiesiła się komóra, przez co wysyłała mi pustego SMSa przez trzy godziny co 5 sekund. Nawet nie chcę wiedzieć, ile kasy jej zżarło, ale dobrze jej tak :E
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Postprzez smichal74 w 13 Mar 2015, 19:09

Wpienia mnie ten cały zasrany Ubi$hit zawsze wszystko coś spartaczy....
Windows 10 pro,I5 7400,Rx 470 Gigabyte G1,8 Gb ram ddr4,XFX Core ts550w,MSI h110 pro-vd,Toshiba p300 1tb,Adata Su800 128gb.

ImageImage
Awatar użytkownika
smichal74
Tropiciel

Dołączenie: 16 Mar 2012, 16:32
Ostatnio był: 13 Cze 2021, 19:42
Miejscowość: Zona/bar
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Striker
Kozaki: 45

Postprzez Universal w 14 Mar 2015, 08:58

W Mogilnie wysłano dziecięce delegacje ze szkół na wiec poparcia Komorowskiego. Szuje. A według tych kurew jerychońskich protest przeciwko wysłaniu 6-latków do szkół to "wykorzystywanie dzieci". Nie wspominam już o zdejmowaniu przez borowiki ludzi z jakimiś śmiesznymi transparentami i występy uznanych ludzi w kampanii obecnie sprawującego urząd. Poraża mnie ta bezczelność jednych i debilizm drugich (by firmować ich swoimi, często wyrobionymi, nazwiskami).

:

:caleb:

Za ten post Universal otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 09 Lis 2024, 11:31
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1052

Postprzez Adik w 14 Mar 2015, 16:09

Takie rzeczy u mnie w mieście ? Nawet nie wiem bo ostatnie dwa tygodnie siedziałem w Bydgoszczy. Wiedziałem że będzie u mnie "bronkobus" . A mnie wpieniło to, że powiedział iż moje miasto ma tradycje pracy, tylko nie wiem gdzie? Są może z 3 duże zakłady a reszta ? I wkurza mnie że jest ogólnie ciężko o pracę.
"Hey man you know I'm really okay,
The gun in my hand will tell you the same" - The Offspring - Bad Habit
Awatar użytkownika
Adik
Łowca

Dołączenie: 28 Kwi 2014, 14:21
Ostatnio był: 22 Paź 2024, 22:40
Miejscowość: Świętochłowice
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: 90

Postprzez Pangia w 14 Mar 2015, 16:26

No, ja takich problemów nie mam, mieszkam w Polsce B i w dodatku stolicy PiSlandu, więc nikt z PO się tu nie zapuszcza :P
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Postprzez KOSHI w 14 Mar 2015, 20:58

Dauniacze z filmsrebu, którzy tworzą sobie kółka wzajemnej adoracji / masturbacji /czy ch*j wie czego i mendzą każdemu w temacie, jaki to film jest ujowy, bo nie zgodny z prawami fizyki / logiki / prawdami życiowymi / konwenansami i czymkolwiek, co posłuży za podstawę do przyjebania się. Przydałoby się takiego jednego z drugi pie*dolnąć w potylicę, żeby ogarnął, że to tylko FILM, a nie dokument naukowy i że nie każdy rezerwuje 10 na film życia. Ja wychodzę z prostej zasady, że jak mi nie pasi to nie oglądam i nie przekonuje innych, ale widocznie nie wszyscy rozumieją magię kina i to, że film ma cieszyć i być rozrywką, a nie powodem do bólu dupy i srania żarem. Jak dobrze, że jestem ponad tym i nie komentuje na tym portalu filmów. Wystarczy, że raz się tylko wdałem w dyskusję i mi starczy.
Image
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Dołączenie: 16 Paź 2010, 13:13
Ostatnio był: 26 Paź 2024, 02:31
Kozaki: 649

Postprzez Tajemniczy w 14 Mar 2015, 21:38

Też tam mam konto z 2 lata i też omijam większość dyskusji tam z daleka. Np takie indywidua
http://www.filmweb.pl/film/Jutro+idziem ... u!,2003162
czyli krytycy filmowi z Bożej łaski którzy się nadają do oceniania disco polo na PoloTV. Żadnego argumentu normalnego tylko kupa jadu jak u moherowych babulek słuchających radia toruńskiego "bo mnie się nie podoba to wam też nie powinno a jak się podoba to jesteście Żydzi/masoni/pedały/dałny bez gustu (niepotrzebne skreślić)". Od jakiegoś czasu rzadko się tam pojawiam z w/w przyczyn. Zresztą tam od początku nie było dobrze, tam jest wolna amerykanka, możesz raz coś sknocić i cię moderacja będzie mieć "na cenzurowanym" a możesz mieć 15 multikont, psuć normalne rozmowy, odpierd*lać inby i jesteś nietykalny.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Kozaki: 517

Postprzez KOSHI w 14 Mar 2015, 21:46

Co się spodziewać po typie o ksywie Rocky Woj Balboa. Też oczy mnie bolą przy oglądaniu niektórych filmów i albo ich nie kończę albo leci ocena 1-4 i na tym kończę temat. Co będę wstawiał komus swoją lipę. Ile ludzi, tyle gustów, a użytkowników na tym forum, co mają pojęcie o filmie to może 0,5% albo i mniej. To nie forum dla krytyków, tylko portal społecznosciowy, ale jak widać nie wszyscy ogarniają, że to nie żal i ból dupska.pl.

A, o tym to nie wspominam. Są równi i równiejsi. Zresztą, redakcja to mocno powiedziane...
Image
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Postprzez Tajemniczy w 14 Mar 2015, 21:56

Czytając to przypomniała mi się sytuacja na tamtym forum sprzed paru miesięcy. Na forach kilku filmów grasował troll-wikipedysta, po prostu facet w normalne tematy walił długie linki z wiki tak że scroll jęczał i błagał o litość zanim dobrnęło się do rozmowy. Zgłosiłem przyjemniaczka, założyłem temat gdzie pokazałem jego "osiągnięcia" i dopiero po dwóch miesiącach łaskawie go zbanowano, przez ten czas głąb ten szalał sobie w najlepsze. Żeby przez 2 miesiące żaden admin nie zajrzał? Rozumiem, mają ludzie swoje sprawy ale na pierdoły, konkursy z dupy czy zmienianie co miesiąc jakichś h*jowych skórek to mają czas...
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Kozaki: 517

Postprzez KOSHI w 14 Mar 2015, 22:04

Troll wikipedysta. ku*wa jak to brzmi :E No są niestety tam różni idioci, a re - pseudo - dakcja na nich nie reaguje, więc wyszedłem z założenia, że należy wyjsć po angielsku i po pierwszej takiej akcji dałem sobie siana z komentowaniem. Wystarczy mi baza filmów i możliwosć oznaczenia co oglądałem. Recenzji nie czytam prawie wcale, komentarzy też. Zresztą to nie pierwsze i ostatnie forum ze zje*ana mentalnoscią. Byłem już na kilku innych i albo redakcja robi co chce, albo użytnicy tacy, że bez kija nie podchodź - sami eksperci i specjalisci.
Image
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Postprzez Pangia w 15 Mar 2015, 00:05

Miałem powiedzieć, że to brzmi trochę jak forum.stalker.pl, ale… Kuźwa, to w sumie brzmi jak prawie każde forum internetowe :P
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Kozaki: 854

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości