Universal napisał(a):W czym konkretnie ten straszny katol Cejrowski nie ma racji?
Tajemniczy napisał(a):U nas jest tysiące takich "koksów" którzy mają mięśnie jak herosi z antycznego pomnika ale co z tego jak po kilometrze biegu dostaje zadyszki jak astmatyk?
Tajemniczy napisał(a):Wszystko zależy od człowieka.
xKoweKx napisał(a):W filmie same pierdo*enie typowego cebulaka, który twierdzi, że mięśnie i dobra sylwetka zrobi się od zapie*dalania w ogródku. Nawet mi się dalej tego komentować nie chce, bo każdy kto choć trochę temacie siedzi albo zna ludzki organizm, wie że to stek bzdur i polaczkowate pierdo*enie.
Method napisał(a):Pan Cejrowski klienta siłowni opisuje jako bezmózgiego karka [...] Jednak są tam też ludzie którzy przychodzą po pracy, wieczorem, gdy mają czas trochę poćwiczyć
Method napisał(a):i gdy Cejrowski pytał się czy dobrze wygląda w myślach odpowiedziałem "nie", bo jednak bycie szczupłym to nie jest dobry wygląd, choć na pewno lepszy od bycia otyłym
Method napisał(a):I tak przeciętny cebuland (nie mówię o was Panowie wyżej) obejrzy film, pomyśli sobie "Pan Cejrowski dobrze gada, rację ma!" po czym utwierdzi się w przekonaniu że siłownia to zło, że nie można tam chodzić. Zamiast tego przeczytają jakąś książkę, z dwa razy wezmą dzieci na boisko pograć po czym wrócą do swojej rutyny czyli całego wieczora przed komputerem/telewizorem.
Universal napisał(a):Wciąż też nie wiem, co niewłaściwego jest w konserwatyzmie, ale tego się chyba nie dowiem, a głównie to mnie interesowało.
Ceny zapewne zależne od miasta, u mnie jest przykładowo 70zł za miesiąc nieograniczonego dostępu (czyli każdego dnia, ile czasu się chce). Za 40zł mam 3 razy w tygodniu i tyle spokojnie wystarczy. Może i drogo, ale ludzie więcej wydają na fajki, na gry komputerowe czy jakieś inne przyjemności- pieniądze to sprawa indywidualna, ale nie można powiedzieć tak jak Cejrowski że siłownia to "strata pieniędzy". A jak ktoś jest zmęczony po robocie, to na pewno nie pójdzie przekopywać ogródka, czy zrzucać węgla.Universal napisał(a):
Ilu? I jaką pracę wykonują? Proli na to nie stać, lub są zmęczeni po pracy. Zgaduję, że na siłownię chadzają głównie biurwy
Universal napisał(a):
A ja pomyślałem, że wygląda względnie nieźle. Bo przeciętnemu człowiekowi kaloryfer nie jest potrzebny, a wielokrotnie widziałem, że nic za nim (kaloryferem) konkretnego nie idzie.
Universal napisał(a):Jakby go słuchał, to by nie spędzał całego wieczora przed telewizorem, tylko by poszedł do tego zasranego ogródka, czy wsadził siodełko między nogi
Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 7 gości