Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Witam jestem nowym urzytkownikiem tego forum ale mam mały problem ze Stalkerem clear sky v 1,5,05 gdyż uruchamiam gierke gram chwile i wywala mnie z niej. Myślę że przez moda którego wgrałem coś się stało. Gre przeszedłem 2 razy teraz chciałem się pobawić w nieśmiertelnika i nawalać w bandytów tylko teraz się zrąbało i lipa z nawalanki. Jeśli chodzi o konfiguracje kompa to posiadam procesor Intel Pentium 4 3 Ghz, 1Gb ramu, Karta graficzna Ati radeon 2400 HD Pro 512 Mb.
Musisz podać log błędu. To klucz do rozwiązania problemu. Instrukcję, jak go zdobyc znajdziesz nad swoim postem. Napisz również jaki mod zainstalowałeś.
Jeśli chodzi o mod to jest ten który w gamedata -> configs->creatures->actor zmieniało się liczby aby mieć nieśmiertelność czy coś w tym stylu. a jeśli chodzi o log błędu to nie wiem czy chodzi o ten zapis [error][ 1450] : Zasoby systemowe nie wystarczają do ukończenia żądanej usługi. nie znam się za bardzo wieć sory może mi pomożecie aby się ogarnąć w tym ----------------- A właśnie przed chwilą odpaliłem stalkera i wyskoczył bug 001B:7814500A MSVCR80.dll, strncmp() 001B:0054D87A xrCore.dll, IReaderBase<IReader>::r() i teraz się tak zastanawiam bo przed tym modem wszystko dobrze chodziło. Może ktoś zna jakiś działający mod albo trainer na wersje 1,5,05 aby zrobić masakre małą bo tylko niśmiertelność przydałaby mi się.
Uwagi moderatora:
Edytuj swoje posty i nie pisz bez sensu jednego pod drugim... - caleb59
nie wiem czy poprawnie zrozumiałem ale to oznacza że jakby to napisać nie masz jakiegoś pliku bo zasoby w Komputerach lub LT (laptopach) to nic innego jak pliki (źródła określonych danych twórczych aplikacji dostępowych) Spróbuj przeinstalować grę lub usunąć moda a następnie sprawdzić czy mod nie podmienia plików gry też tak miałem coś wkleiłem i mod podmienił jakiś plik z gry i musiałem Reinstalować Powodzenia
Поздравления и один для членов свободы казаков и обязанности "Будь ты сожжен вместе с теми, кто поддерживает тебя. Да здравствует свобода! Jeżeli jesteś stalkerem przeżuć się na Wolność Jeżeli jesteś w powinności to wypij redbulla a potem na 2 piętrze w swojej bazie, rozpędź się i wyskocz z obrusem zawiązanym na szyi z okna. Bardzo był bym ci wdzięczny.
nie graj w tego moda lub spisz pliki gry gdzieś a potem sprawdź co dostało się lub jak wklejasz to pojawia się takie coś co się pyta czy zamienić pliki wtedy sprawdź co to za pliki i będziesz wiedział co zrobić przynajmniej ja wiedziałem
Поздравления и один для членов свободы казаков и обязанности "Будь ты сожжен вместе с теми, кто поддерживает тебя. Да здравствует свобода! Jeżeli jesteś stalkerem przeżuć się na Wolność Jeżeli jesteś w powinności to wypij redbulla a potem na 2 piętrze w swojej bazie, rozpędź się i wyskocz z obrusem zawiązanym na szyi z okna. Bardzo był bym ci wdzięczny.
Na temat modu pisałem powyżej ale jeszcze raz przeczytam jest to mod w którym zmieniamy paramatry na 0 aby mieć nieskończone życie plik ten nazywa się actor.ltx Ściągłem go gotowego gdyż w zainstalowanej grze tego pliku wogóle nie miałem przez ten plik dodawało mi dużo większą szybkość biegania i podnoczenia, nieśmiertelność oraz bardzo wysoki skok. a to jego zasoby z notatnika: