przez MalinaOSG w 09 Maj 2010, 00:18
Moją frakcją jest wolność i tego nikt i nic nie zmieni. Powód jasny ochrona i wykorzystywanie tego co daje nam zona dlatego naukowcy nas lubią. A inny powód chłopacy są naprawdę wporzo u nich czuje się jak u siebie. Z bandytami mamy spoko stosunki, są wrogiem wojska, powinności, nie walczą z nami, nie przeszkadzają nam. Nigdy z nami nie walczą dlatego bandytów lubię wszystko co złe z ich strony kierowane do naszych wrogów. Najemnicy nie lubię ich przypadkowi zleceniodawcy, zwłaszcza jeśli o powinność chodzi mają forsę wynajmują najemników ale i tak na próżno najemnicy nas nie zaskoczą. Samotnicy niem mam nic do nich niektórzy się do nas przyłączają wiec za to mogę ich lubić. Wojsko nienawidzę rządowych psów którzy nas atakują z powodu tak zwanej anarchi, guzik prawda zostało wymyślone to przez sztywnych ludzi chcących niszczyć to co się tworzy z nowo zrodzonego i przez sługusów wojska tak chodzi o powinność. Nie lubię tych którzy nie lubią nas, to samo tyczy się wojskowych stalkerów kiedyś wporzo ludzie a tera kolejne sługusy rządowe za to ich nie lubię i za to że poszli do wojska a nie do nas. Monolit najsilniejszy nasz wróg nie pozwolę by fanatycy wyparli nas z zony trza ich powstrzymać przed pełną kontrolą. Ale czy powinność to zrobi nie oni wolą z nami walczyć a nie z prawdziwym wrogiem ogółu. A jeśli chodzi o Zew Prypeci to denerwuje mnie pokój wolności z powinnościom w jupiterze ale rozumiem zaistniałom sytuację w tym obszarze działania.
Zona jest darem tego świata, a my wolność jesteśmy jej obrońcami, będziemy ją chronić bezapelacyjnie do samego końca a wrogowie zony będą skończeni gdy my z nimi skończymy.
Cytat. Życie jest jak bycie stalkerem zawsze trzeba walczyć oto by móc żyć oto by móc stać się kimś lepszym.
Cytat. Negatywne skutki picia radioaktywnej wódki.