Lubomyr
No i z ukrywaniem się przed emisją nie miały by kłopotu bo jak zauważyłem emisje nie następują w nocy.
Następują. Akurat teraz całą noc (stalkerską) przesiedziałem z gaussem w bloku w Prypeci. Tam gdzie ta anomalia lata od budynku do budynku w pokoju z RP-74. Obserwowałem zachowanie mutantów i nagle dostałem wiadomosc o emisji. Było to chyba o 2 w nocy kiedy już chciałem zdjąc pijawkę (uwielbiam zabawę w "nocnego łowce", szczególnie w CoPie gdzie przeciwnicy nie mają szóstego zmysłu) a tu nagle je**** i musiałem uciekac
. O właśnie. I tak wpadłem na pomysł z nowym mutantem. Byłoby to zwierze całkowicie nocne (chimera NIBY jest) i to TAKIE żeby był strach wyjsc na dwór w nocy. Bo szczerze mówiąc, za drugim razem nawet w prypeci nie ma co straszyc. Szczególnie gdy jest się w oknie kilkanaście metrów nad ziemią i się właśnie celuje w głowę pijawy.
Ooo właśnie! Parę lat temu naglę zainteresowałem się Czarnobylem i wpadłem na stronę poświęconą Stalkerowi. Co ona opisywała? Kontrolera! Miał on kontrolowac zachowanie innych. Tak było w CoPie, ale oskryptowane, a to nie to samo. Na czym to polegało? Otóż nasz mutek zajmował pozycję gdzieś wysoko (np. na dachu) i sterował zombiakami. Te zombiaki też miały skakac z dachu na naszego Stalkera. Przyznajcie, że pomysł ciekawy. Ale wyszło jak wszyło. No i jeszcze anomalia "Rdza". Tak się składa, że właśnie znalazłem opis tej anomalii tutaj na stronce. Ale powinni ją przywrócic, bo zapowiadała się ciekawie.
Edytowałem i wpis Kowka zniknął, sorry