rybolov napisał(a):Powiem szczerze, że gubisz się w tym temacie i napewno nie miałeś styczności z trawką. Także Twoje towarzystwo nie bawi się w te rzeczy i nie bardzo rozumiesz sytuacje uzależnień, i tych osób które "bedą chciały z tego wybrnąć".
ludzie zamiast leczyć się zostają w tych czasach na ulicy np. bezdomni którzy ciągle piją zamiast szukać pomocy.
xKoweKx napisał(a):rybolov napisał(a):Powiem szczerze, że gubisz się w tym temacie i napewno nie miałeś styczności z trawką. Także Twoje towarzystwo nie bawi się w te rzeczy i nie bardzo rozumiesz sytuacje uzależnień, i tych osób które "bedą chciały z tego wybrnąć".
Hehe, nie musisz mi wierzyć, ale swojego czasu jarałem kilka gram na raz, więc ok... No i niestety moje towarzystwo jest trochę inne niż myślisz. .
Człowieku- ni gadaj, że ludzie tu głupi bo ktoś źle ich wychował i mają złe doświadczenia, bo to ty je masz.
xKoweKx napisał(a):Nie znam się na tym ile tego jest, może tego było 2 albo 3 - nie wiem czy dziesiątej grama, czy całego. Może tego było jednak niecały gram np. 0,4, a nie 4. :F Nie znam się na tym, więc zrozumcie.
Nie rozumiem tylko dlaczego wziąłem tyle samo, co reszta z mojego towarzystwa i w przeciwieństwie do nich nie miałem żadnych odlotów.Człowieku- ni gadaj, że ludzie tu głupi bo ktoś źle ich wychował i mają złe doświadczenia, bo to ty je masz.
Znasz mnie, że to stwierdzasz? Poza tym nie wiem, czego te zdanie się tyczy.
xKoweKx napisał(a):Odlot miałem na myśli widzenie gumisiów i pokemonów. Owszem, miałem fazę, różniącą się od faz, które są wywołane alkoholem/tytoniem. Mimo to jestem nadal przeciw i większość będzie i mogę być pewny, że legalizacji w Polsce nie będzie, nigdy to nie przejdzie.
Poza tym według mnie nasłuchałeś się tych reggae i przez to zacząłeś jarać, jakby Ciebie to zobowiązywało. Czekam tylko u Ciebie na zmianę sygnaturki i podpisu dla lansu.
Btw. sorry za tą gafę z gramami. :F Jednak to były dziesiętne grama!
cmlPL napisał(a):, po 3 pewnie też nie paliłeś
cmlPL napisał(a): Po 1 w życiu nigdy na oczy nie widziałeś prawdziwej konopii, po 2 nigdy takiej nie uprawiałeś
Microtus napisał(a):A w dawnych czasach też domestosa mieli?
niezła gafa z gramami facet
rybolov napisał(a):Ty tylko stwierdzasz, a byłeś w takim ośrodku? Daj mi przykład znajomego który uczęszcza na takie zajęcia. Nie byłem, i znowu nie uwierze :D ponieważ od zwykłęj trawki hooj jest :D panie tam większość jest ludzi którzy zażywali heroinke i różne ścierwa.
Ci powiem że dziwię się tobie- mówię ci, że po maryśce nie ma się pokemonów, gumisi czy czego tam nie widzieliście, takie rzeczy w 100% są po chaszyszu. Mam paru znajomych którzy jarali i to, i to- po weedzie mieli looz i te inne podobne sprawy, po hashu- kosmiczne przewidzenia. Niestety, ale cie ktoś wytrąbił i nie dał normalnego towaru. A szkoda, bo nie wiesz co straciłeś (jeśli znowu z gumisiamy kcesz wylecieć to się nie wysilaj- i tak racji nie masz).
Słucham reggae BO zacząłem ćmargać, a nie na odwrót.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości