i okk tera tylko zaczynasz grę od nowa czego z gury załuje no ale coś za coś.
ps ze względu na zmiany bronie są zeczywiście celniejsze więc o zgon łatwiej .
pozdro dla pozostałych na tym forum
widziałem twoją wiadomość i nie wiem tak masz tygh gamedat w folderze gry cz yy obliwiona??
WIĘC sprubujmy tak uruchom S.M.M.iinstaluj każdą po kolei zobaczymy jaki bedzie efekt tak przy okazji pathy już zrobiłeś?
Jeszcze jestem ciekaw którego masz OL pobranego?
wię masz OL 2,2 na pulpicie zaczekaj to go ztestuję dobrze
ok też zasysam zobaczę co jest grani i jeśli ustalę to dzisiaj to napewno dam znać oczywićie moię o OBLIVION LOST 2.2
no umnie działa no ijest inna niż OL2.1 na którym wcześniej grałem
wielkie bardzo prepraszam za duble i to się nie powtuży, to koniec tematu z no wiecie czym.
No człowieku ja rozumiem być nowym na forum i zrobić double-posta, ale to co Ty tutaj wyrabiasz to już przerasta wszystko. 6 postów pod rząd? Czy to jakiś czat? Nie wiem czy rozmawiasz ze sobą czy co robisz, ale otrzymujesz 2 warny i radzę się dostosować do regulaminu bo trzeci zakończy Twoją karierę na tym forum - Michuwybacz mi Michu...pleasee.
PS. michu czy wiesz gdzie trrzeba polkeżć po ukończeniu fabyły soca na modzie [OL 2.1] tam po ostatnimpoltaru?? daj jakiś link do podpowiedzi albo prześij mi priwat jak wiesz.
Napisałeś na 114 tak Patterson:
Patterson napisał(a): Potem jak przeskoczysz ostatni portal nie ma zakończenia tylko wrzuca cie do Freeplay-u na tyłach elektrowni. Jak tylko odzyskasz władze, radzę wiać, spotkasz bardzo niemiłego mutanta którego nie pokonasz, trzeba uciekać, wiej na lewo tam są dzwi do elektrowni, z powrotem przebijasz się przez elektrownie i już możesz wracać gdzie chcesz ;p
jakie kórka dzwi czy przy tym bloku ciągnącego się przy elektrowni czy to brama ?? proszę sprecyzuj.