...w ciążę? O.ochmiel25 napisał(a):zajsc
Pryszczus napisał(a):a byles w sklepie w statku powiedziec, ze masz juz te 3 detektory ?
Oviraptor napisał(a):Pryszczus napisał(a):a byles w sklepie w statku powiedziec, ze masz juz te 3 detektory ?
Mam ten sam problem. Wziąłem to zadanie od naukowca. Polazłem do Cooling Tower i oczywiście nic. Na forum przeczytałem, że trzeba zgromadzić trzy detektory Wieles i zanieść brodaczowi. Tylko, że broda nie chce ode mnie tych detektorów. Mam u niego tylko dwie opcje dialogowe ("Bye" - nie liczę ). Pierwsza to pytanie o to jak jest w Zonie, a druga o artefakty jakie chciałby kupić broda. Co mam chwycić go za "szmaty" i ryknąć:
Bierz k...wa te detektory i załatw mi Swaroga
MiedzianeJaja napisał(a):SpokoWodza. Quest o wielesach daje kupiec na Skadovsku.
dziura napisał(a):Mnie też zaczyna to wkurzać, mam aktywne zadanie zbadania czegoś tam przy pomocy ulepszonego detektora (biały znacznik w drugiej lokacji), 3 Wielesy w inventory i nie mogę się dogadać ani z Brodaczem, ani z traderem na statku, ani z naukowcami, z nikim. Po prostu nie ma potrzebnych opcji dialogowych. Pomocy, może ja coś przegapiłem po drodze ?
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości