Witam wszystkich serdecznie...
Widze ze wielu z was postanowilo zabawic sie w krytykow filmowych... owszem krytyka podbudowuje do dzialania i uleprzania swoich dziel... ale z jakich wzgledow krytykujecie cos nie znajac zdania autora... nie widzac przeslania filmu ktore jest tak bardzo widoczne... Jestem autorem filmu S.T.A.L.K.E.R. Cien Jeleniej Gory... porownaliscie moj film do filmu stalker powrot zony... i uwazam ze zrobiliscie to nieslusznie... film "powrot zony" jest w durzym stopniy wzorowany na grze... jest to jakby kontynuacja "cienie czarnobyla" i " czystego nieba" pozatym jaki jest motyw przewodni tego filmu, jakie jest przeslanie, jaki scenariusz, dialogi, motyw? zadaje wam to pytanie i nieoczekuje na odpowiec bo to jest jasne i logiczne... to jest wielkie zero, nie przemyslane do konca dialogi, brak motywu przewodniego... nuda... owszem w moim filmie a dokladnie w jego pierwszej czesci nie bylo zbyt wiele akcji, ale za to byly scierzki dzwiekowe, efekty, nawet zostal dodany dzwiek otoczenia zony z gry... mamy calkim dobry sprzet, bronie itp i nasz film nie polega na ciaglym chodzeniu i okradaniu sie na wzajem... S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Jelenia Gora jest filmem o wlasnym scenariuszy napisanym przezemnie, ma jakis cel do ktorego dazy akcja filmu, 15 wrzesnia bedzie premiera 2 czesci mojej produkcji ktora bedzie bardziej dopracowana... bedzie gralo okolo 30-40 osob bedzie durzo akcji oraz odrobina smiechu... mam nadzieje ze przemyslicie to co tu napisalem i dcenicie przeslanie... w miedzy czasie zapraszam do ogladania zwiastunu 2 czesci filmu... mozna go znalesc tu:
http://www.youtube.com/watch?v=j1Xs8W20RtI ... jak oceniacie moj film to nie oceniajcie go zle z tego powodu ze cos nie jest takie jak w grze lub w ksiarzce bo takie nie ma byc... w nim sa tylko zaczerpniete pomysly z gry na niektore rzeczy i czesc fabuly.
Dziekuje i pozdrawiam
Ps: przepraszam za bledy ortograficzne ale jestem po cierzkim dniu pracy i juz nie zwracalem na to uwagi...