Witam wszystkich
W Stalkera gram od jakiegoś miesiąca. Jak dotąd miałem kilka bugów, jednakże sam sobie z nimi radziłem aż do teraz. Gram Wolnością, bardzo ich lubię [anarchia rlz xD]. Wciągnąłem się w tą całą wojnę z Powinnością. Zapisałem grę gdy wkraczałem do Agropromu. Po jakimś czasie, rozwaliłem wszystkich powinnościowców, nie licząc tych z głównej bazy. Zaczaiłem sie przed główną bramą i poczekałem aż przyjdzie troche więcej żołnierzy Wolności, gdy przyszli i zajęli wszystkie posterunki, czekałem na ostatnie oddziały i do ataku na ich bazę. Zapisałem sobie grę po czym musiałem kończyć. Po jakimś czasie wróciłem do gry, odpalam zapis, ładuje sie... ładuje... po czym zatrzymało się na "Klient: Synchronizacja" i za cholerę nie idzie dalej. Nic sie nie da zrobić, tylko restart kompa. Po restarcie gry, dalej nie działa. Zawszę zatrzymuje się w tym samym momencie. Na innych zapisach, nie mogę powtórzyć tego co udało się na tym zacinającym sie zapisie. Wolność rozwala każdy, nawet cholerni bandyci. W ogóle, oddziały Wolności są jakieś cholernie słabe. Po 2 żołnierzy z Kałachami albo Chaserami, za to powinność zawsze po 5 klonów z Kałachami albo Akabanami. Proszę o pomoc, gdyż chciałbym dokończyć tą wojnę
. Mam oryginalnego Stalkera , z patchem 1.5.07, z Random Modem, jednakże to nie wina tego moda, gdyż zainstalowałem go już po tym, jak save nie działał.