Nie-wczytujący sie save

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Nie-wczytujący sie save

Postprzez Betrayal w 04 Lip 2009, 13:28

Witam wszystkich :)
W Stalkera gram od jakiegoś miesiąca. Jak dotąd miałem kilka bugów, jednakże sam sobie z nimi radziłem aż do teraz. Gram Wolnością, bardzo ich lubię [anarchia rlz xD]. Wciągnąłem się w tą całą wojnę z Powinnością. Zapisałem grę gdy wkraczałem do Agropromu. Po jakimś czasie, rozwaliłem wszystkich powinnościowców, nie licząc tych z głównej bazy. Zaczaiłem sie przed główną bramą i poczekałem aż przyjdzie troche więcej żołnierzy Wolności, gdy przyszli i zajęli wszystkie posterunki, czekałem na ostatnie oddziały i do ataku na ich bazę. Zapisałem sobie grę po czym musiałem kończyć. Po jakimś czasie wróciłem do gry, odpalam zapis, ładuje sie... ładuje... po czym zatrzymało się na "Klient: Synchronizacja" i za cholerę nie idzie dalej. Nic sie nie da zrobić, tylko restart kompa. Po restarcie gry, dalej nie działa. Zawszę zatrzymuje się w tym samym momencie. Na innych zapisach, nie mogę powtórzyć tego co udało się na tym zacinającym sie zapisie. Wolność rozwala każdy, nawet cholerni bandyci. W ogóle, oddziały Wolności są jakieś cholernie słabe. Po 2 żołnierzy z Kałachami albo Chaserami, za to powinność zawsze po 5 klonów z Kałachami albo Akabanami. Proszę o pomoc, gdyż chciałbym dokończyć tą wojnę :) . Mam oryginalnego Stalkera , z patchem 1.5.07, z Random Modem, jednakże to nie wina tego moda, gdyż zainstalowałem go już po tym, jak save nie działał.
Betrayal
Kot

Dołączenie: 04 Lip 2009, 12:20
Ostatnio był: 09 Lip 2009, 21:26
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Nie-wczytujący sie save

Postprzez Yuri snajper w 04 Lip 2009, 16:44

Podaj loga a najlepiej sam fatal error i wtedy się zobaczy, rada na pżyszłość zawsze to dawaj jak prosisz o pomoc :D .

Pozdro
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika.
Jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Przyjdź i pokasz, ale zabierz ze sobą MIKROSKOP !
Awatar użytkownika
Yuri snajper
Kot

Dołączenie: 28 Cze 2009, 12:22
Ostatnio był: 25 Lip 2009, 17:54
Ulubiona broń: FT 200M

Postprzez Betrayal w 04 Lip 2009, 18:20

Właśnie chciałem dać, kłopot w tym że nie mogę tego znaleźć :( Przeszukałem cały ogromny dokument xray_[gracz].log i nie mogę tego znaleźć.
Betrayal
Kot

Postprzez Yuri snajper w 05 Lip 2009, 12:24

Loga powinieneś mieć w dokumenty udostępnione/STALKER-STCS/logs tam na końcu powinna być linijka fatal error. :)

Awatar użytkownika
Yuri snajper
Kot

Postprzez Betrayal w 05 Lip 2009, 21:41

Tyle że właśnie nie mam :mad:
Nie wiem czemu. A kiedy tworzy sie log tego błędu? Po załadowaniu się gry? Bo jak tak, to raczej sie nie stworzył bo gra w ogóle nie odpaliła :(
Betrayal
Kot

Postprzez Yuri snajper w 06 Lip 2009, 15:24

Poszukaj tam gdzie masz save a log jest przez cały czas działania gry

Awatar użytkownika
Yuri snajper
Kot

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości