Master50 napisał(a):Możesz go znaleźć w Magazynach Wojskowych, pełno tam zombie i wojskowych... Wybij wszystkich wojskowych, tego na wieży też i dostaniesz swojego SWD... Chodzi mi o pierwsze wejście do Magazynów
Hmm, biorac pod uwage moment znalezienia tej broni, to w zasadzie, jak dla mnie, przydatna bedzie tylko w jednej misji, gora przez 5 minut. Pozniej, zwazywszy na to jak wyglada dalsza rozgrywka, szkoda tachac ze soba tyle ciezkiego zlomu i lepiej po prostu wywalic, zwalniajac miejsce w ekwipunku na potrzebniejsze rzeczy.
Generalnie caly ten system "dzielenia" ekwipunku w sklepach pomiedzy rozne frakcje mocno mi nie pasuje. Prowadzi do jakichs dziwnych zachowan typu przylaczanie sie do frakcji/ubijanie zolnierzy tylko zeby zdobyc jakas zabaweczke, ktora sie chce pobawic. Jak by nie mozna bylo zlecic zamowienia u jakiegos handlarza, zaplacic nawet 2x wartosc tego, co po przylaczeniu do frakcji i np. odczekac jeszcze przy okazji z 1-2 dni (bo w koncu handlarz potrzebuje czasu na sprowadzenie zabaweczki). Byloby duzo przyjemniej - kazdy moglby zdobyc swoje zabaweczki w nieco realniejszy (i przy tym duzo mniej uciazliwy) sposob, niz obecnie to rozwiazano.