Witam wszystkich, jest to mój pierwszy post na forum, miałem się nie rejestrować bo znalazłem na większość pytań odpowiedzi na forum ale jednak kilka rzeczy mnie nurtuje.
Wiec tak
Mam oryginalną gre z allegro i patcha 1.0004.
1.Zauważyłem że npc są bardzo słabe giną po 2 strzałach - nie mówie o wrogach tylko neutralnych postaciach
Czy tak ma być, że większość npc-ów którym pomogłem np Pietrucha, Bies inni później giną ??? i to jeszcze jak mówiłem na 2 strzały ?
2.Wilk ten na początku co daje kilka zadań w pewnym momencie znikł, a po jakimś czasie znalazłem go w lokacji Magazyny, leżącego sobie w ognisku ( dead ) on tez ma zginąć ?
Może tak giną bo gram na poziomie "stalker"
3.Jakiego patcha polecacie do gry przez singla a jakiego do multi, gdzieś znalazłem że 004 do singla najlepszy a 005 do multi.
4.Od NPC-ów takich jak Sidorowicz czy wilk oraz innych, zadania mi się powtarzają takie jak przynieś artefakt Meduze wykonywałem 3 razy a zniszcz legowisko mutantów od Wilka chyba ze 2 czy 3. Wszystkie wykonywałem żadnego nie odmówiłem czy nie zdążyłem z czasem.
5.Trofea z mutantów wypadają raz na ruski ( ukraiński ) rok, ogon niby psa wypadł po tonie wymordowanych mutantach. Tak ma być ?
6.Jak wgram jakiegoś moda takiego jak spanie czy powiększony udźwig to będę musiał zaczynać grę od nowa ?
Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi i proszę nie bić po twarzy