Komisarz Holt napisał(a):Powinnościowcu - już o tym pisałem.
My kochamy stalkera, więc go kupimy. Ale boli nas to, co GSC z nim robi. I jak nam wydziera pieniądze...
Powinnościowiec napisał(a):Ale ja już nie mogę słuchać, jak każdy sra na tą gre i opluwa jej twórców.
W końcu to oni wpadli na pomysł zrobienia takiej gry i powinniśmy być im wdzięczni.
Nie podoba się?
To zrób sobie lepszą...
Fabuła według mnie jest dobra, powiem więcej świetna. Bo co tu da się wymyślić?
Niby ta gra ma potencjał,ale tak naprawdę fabuła musi być w rodzaju "odkryj zagadkę zony", bo komu by się chciało być zwykłym stalkerem ze starym ak-47 i chodzic i tylko artefaktów szukać...
Alvarin napisał(a):A co ci przeszkadza DX9 i DX10? Jak ktoś ma słabszy sprzęt i ma alergię na (z)vistę (np. ja;) ), to sobie odpali na DX9, jeżeli jest vista i lepszy sprzęt to sobie odpali DX10.
Widzę, że mamy geniusza, który by napisał lepszą fabułę... Ile znasz gier z naprawdę oryginalną fabułą? W FPS fabuła nie jest najważniejsza (choć jest miłym dodatkiem;)) - liczy się to, żeby po wyłączeniu gry chciało się jeszcze raz odpalić tą grę, a sam jej klimat rzucał o ścianę. I tak w stalkerach do tej pory było, liczę, że się nie zmieni. (chociaż ktoś już na tym forum miał kilka fajnych pomysłów na misje poboczne, ale napisać oryginalną fabułę to już trudniejsze)
MIliardy zleceń... A co ci to przeszkadza? Najwyżej je olewasz.
Koszulki i naklejki... No chłopie, jeżeli kupujesz cokolwiek dla gadżetów, to proponuję gazetkę "Kaczor Donald". Tam powinni mieć gadżety w sam raz dla ciebie.
Naklejki z frakcjami leżą cały czas w pudełku, mapka na czas grania trafiła na tablicę korkową, ale gdyby w pudełku nie było nic oprócz płyty z grą i instrukcji do niej wcale bym nie płakał - ja kupuję grę, nie koszulkę.
Rain napisał(a):Alvarin napisał(a):Powinieneś założyć z "kolegami stalkerowcami" partię obrony CtP ;] z mottem "każdy kto inaczej myśli i ma inne mniemanie o nadchodzącym stalku musi zostać spalony!!" ;]
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość