Micro napisał(a):Wyobraźcie sobie kilka sytuacji:
Micro napisał(a):Tak Microtusie i może czytaj co napisałem Bo zdanie mam podobne jeśli chodzi o adopcję.
Plazmowka napisał(a):Tylko zostawić Cejrowskiego fakt poglądy ma może nie ten tego ale w gruncie rzeczy jest niezły
Terminus napisał(a):A ilu Katolików Przemek77 zna/czytało Biblię? Ilu zna tak naprawdę nauczanie KK? Wielu się po prostu "wydaje", że wiedzą [patrz różni narodowcy]. Smutne. Zwłaszcza dla mnie Katolika.
Moje oczy nie są wrażliwe- to jedno, a poza tym jest różnica między niepełnosprawnym, a gejem.Niepełnosprawny jest kaleką często nie z włanej winy i chciałby być zdrowym.Natomiast gej ma coś nie tak we łbie- zgadzam się, ale niech tego nie ujawnia, bo to tylko wstyd i obraza dla normalnych.Ile dzieci się wypacza przez pedalstwo,a powinny być normalne.Wszystko inne też wypacza, ale homosy i lesby szczególnie.Na niepełnosprawnego patrzę jak na normalnego człowieka.Podobnie na chorego, ale na geja patrzę jak na 3$$32434(objęte cenzurą) i po prostu tych ludzi nie mogę tolerować.Rozumiem że to nie ich wina, no ale nie mogę.W sumie trochę winy jest w nich, bo się domagają praw i małżeństw.Coś nienormalnego.Ślub i dwóch facetów się cał....obrzydlistwo błe błe błe.Moja ulica czeka na takich, żeby im dać małe lekcje porządeczku.Terminus napisał(a):Niepełnosprawnych też byś nie wypuszczał z domu aby nie ranili twoich wrażliwych oczu?
Nie wybrali losu, ale to sczególni ludzie, którzy nie powinni się wogóle rodzić i żyć.Wogóle powinni nie istnieć.Podobnie z innymi tego typu wadami- zoo, kopro i inne.Wszystkie wypaczenia seksualne powinny leżeć w grobie.Może niektórym moja opinia nie podoba się, ale nie każdy ich musi tolerować, co nie?Terminus napisał(a):Jedna uwaga. Oni nie wybrali sobie takiego losu
Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 1 gość