Ropasiak35 napisał(a):Mam pytanie czy mogę podmienić pliki z OL na te z tego moda bez BugTrapów? Bo widac, że to bardzo fajny mod a chciał bym sobie pograć w OL z jakże piękną pogodą. Czy więc mogę zrobić taką pogodę w OL i będzie bez BugTrapów?
Raven422 napisał(a):Hmmm...a ja mam takie pytanie : Czemu w wersji 3.0 mam tak mało tych fajnych zachodów/wschodów słońca? W wersji 2.2 była tak cały czas... Tylko raz miałem piekny słoneczny dzień w Barze. Pogoda w Korodnie w ogóle się nie zmieniła :/. Jedynie efekty DoF i blur, nowe shadery dodają kopa grafice. Chociaż w ciasnych korytarzach X18 wrzucenie śrubki do Spalacza ostro zwalniało mi komputer.
trojanuch napisał(a):Mam nadzieje ze to trochę rozjaśniło obraz
Pozdro!
- SWO będzie kompatybilne ze wszystkimi modami, które nie zmieniają pogody w grze (np. Faiakes MOD, Redux, Faction Wars) - po prostu zainstaluj na nie moda, tak jak na 'vanillow'ą' wersję Stalkera
Twój mod to jeden z lepszych kawałków w moim zestawie. Pogoda, wygląd nieba, ostre światło w słoneczny, pogodny dzień czy ciemna totalnie noc są bardzo wiarygodne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość