Witam !! Jestem tu nowy i chciałbym napisać co myślę o tym modzie. Jeśli pomyliłem dział albo napisałem coś nie teges to proszę o wybaczenie
Poczytałem o tym modzie na forum i bardzo mnie zainteresował, więc postanowiłem go wypróbować. Kiedy zaczełem grać, od razu poczułem, że będzie to całkowicie inna gra. Nowy wygląd i dźwięki broni, nowe mutanty itp. wszystko bardzo mnie zachwyciło. Jednak zauważyłem też kilka błędów i jeżeli można to nazwałbym je Bug'ami. Otóż byłem w Dziczy już po uratowaniu Krugłova i wlazłem na dach jednego z domków, następnie poszedłem spać. Kiedy się obudziłem nastąpił Blowout ! Ukryłem się i kiedy wyszedłem nie wiadomo z jakiego powodu do Dziczy przywiało prawie każdego mutanta dostępnego w grze. Spotkałem : ~8 pijawek, nibyolbrzyma, mnóstwo gryzoni i psów, 3 pogrzebaczy (!!). Czy to jest normalne po tych emisjach ?? Ahaa jeszcze miałem taką sytuację, że ukryłem sie w barze przed kolejną emisją a po przejściu tego zjawiska cała ekipa pilnująca wejścia do bazy Powinności po prostu zgineła, i mogłem dołączyć do tej frakcji JESZCZE przed misją w Lab x18. Czy wam też się coś takiego zdarzało ?? Ogólnie to jestem zadowolony z tego moda i mam zamiar przejść grę chyba z 5 raz właśnie z nim ! Pozdrawiam !!