przez Fett w 21 Gru 2008, 01:32
Zacznę od tego, że z ręką na sercu powiem, że przejrzałem całe 12 stron w tym dziale i nikt (?) nie zwracał się o pomoc w podobnej sprawie.
Otóż grając dzisiaj postanowiłem wrócić na Bagna po Vintoreza (zapewne wiecie, o które miejsce mi chodzi (te na północy za torami/wagonami)). Wszystko było ok, wlazłem na bagna, zabiłem paru renegatów, aż wreszcie byłem jakieś 500 metrów od mojego celu. Nagle wszystko zniknęło i wokół mnie zapanowała szarość (tylko woda była widoczna - reszta: obiekty, ziemia, przedmioty... Po prostu tego nie widać, a jest...). Cóż, myślę sobie, że zaraz zniknie, więc idę dalej. Docieram do wagonów (nadal nic nie widać - czasami tylko mrygnie ekran), zabijam jakimś cudem dwóch bandytów (też nie widać ich - tylko wystrzały), przechodzę przez anomalię (widać rozbłysk po wrzuceniu śruby oraz te wirujące liście). W oddali widać siatkę (wraz z tym przejściem) - jedyny widzialny obiekt. Grafika nie chce wrócić do poprzedniego stanu; wcześniej nie miałem takiego problemu i wszystko ładnie chodziło.
Gra oryginalna, patche pozainstalowane. Jakieś rady (prócz sławnych reinstalki i formatowania)? Nie chciałbym teraz zakończyć gry, a dosyć mi zależy na tym Vintorezie. (Dodam jeszcze tylko, że jak na razie tylko w tej miejscówce występuje ten błąd.)
Będę wdzięczny za pomoc.
Ps Dodam, że gram na najniższych ustawieniach i da się jakoś normalnie grać.
Edit. Na pewno tylko to mi pozostaje?
Ostatnio edytowany przez
Fett, 21 Gru 2008, 09:18, edytowano w sumie 1 raz