Gram na wer. Priboi'a 1.1. + fix 02 i na patchu 1.0004 i do Doliny Mroku było pięknie płynnie i wszystko szło bez problemów i już myślałem, że naprawdę poprawili tego moda i nic się nie sypie podczas gry. Niestety, w Dolinie Mroku przy zdobywaniu bazy bandytów ni stąd ni zowąd zwiech totalny
i tylko reset kompa pozostał, a raz po dedzie bugtrap. Co ciekawe, po ponownym uruchomieniu gry znowu już tylko same zwiechy i to w tym samym miejscu. Wcześniej robiłem "kłik sejwa" i może dlatego, bo wróciłem do ostatniego zapisu co robiłem wcześniej i zapisując już dalej bez szybkich sejwów poszło
I moje pytanie, czy wy też tak macie?
Bo jeśli tak, to znaczy, że w niektórych miejscach szybkie sejwy kaszanią grę, czy to tylko u mnie tak?
Poza tym jeśli już ktoś przeszedł moda to prosiłbym o info i podpowiedź, czy w innych lokacjach typu Magazyny Wojskowe, Prypeć, czy Jantar mogą być podobne "akcje" i zwiechy, tudzież bugtrapy, czytałem gdzieś wcześniej, że np. w Czerwonym Lesie to dość powszechne było, a winą były właśnie szybkie sejwy to wtedy tam nie będę ich używał i crashe przy przechodzeniu do "lepszego świata", ale to ponoć miało być naprawione w tej wer. moda.