UWAGA!
W poście jest dużo Spoilerów. nie chcesz wiedzieć = Nie czytaj!Macieyerk,widzę że trochę źle zrozumiałeś fakty...
1. Nie pisz post pod postem! Możesz edytować ostatni.
2. Proszę używaj znaków interpunkcyjnych, lub coś takiego. Twój post jest ledwo do rozczytania.i jeszcze wyjasnia to ze w soc pda które mamy to pda szramy bo przeciez po co sobie zlecić samobójstwo pewnie swoje pda strielok zgubił pod koniec CS
PDA w SHOC to nie PDA Szramy.. Na końcu SHOC gdy masz prawdziwe zakończenia możesz porozmawiać z przedstawicielem [zapomniałem] i on ci powie że wszystkich którzy dojdą do centrum w miarę możliwości zatrzymania ich robią pranie mózgu i zlecają takiej osobie zadanie zabicie innej która może zagrażać monolitowi (czyt. chcą dojść do centrum). Wyznaczone osoby mają na ciele wyryte słowo
S.T.A.L.K.E.R - Jedyna osoba która przeżyła pranie i wrócenie przez trupiarkę do zony to właśnie Strelok. niestety coś im się poj***ło i dali mu zadanie zabicia samego siebie.
Ducha z soca nie było w CS to jak sie znali skoro dopiero po roku w zdarzeniach na końcu CS strielok żył to co producenci zapomnieli wstawic ducha do cs ?
Duch jest w CS o ile pamiętam. Nie mamy z nim bezpośredniego kontaktu, ale wydaje mi się że gdy odnajdujemy PDA Kła Lebiedew mówi nam abyśmy ruszyli za Strelokiem (ponieważ jesteśmy bliżej
) a oni zajmą się Kłem i Duchem.
albo możliwe że strielok przezył pranie mózgu i gdzieś zwiał
Tak przeżył pranie mózgu, ale nie zwiał im. Wrócił do Zony dzięki ich trupiarce. Trupiarka się rozwaliła i ktoś go uratował - zaniósł do Sida. Ale czy na Boga nie zrozumiałeś tego po przejściu SHOC !?
aha i jeszcze udało im sie powsztrzymac mega emisje ale nie duża emisje bo duża emisja rozwaliła szpital limańsk a bagna sie napromieniowały pewnie bo gdyby była mega emisja to by niebyło w socu saharowa sidorowicza wilka
"Mega emisja" - chodzi ci o tą na początku CS w intrze? Jeśli tak to jak widzisz nawet po niej wszyscy przeżyli. Ona nastąpiła drugi raz pod koniec gry (Silniejsza - jak przypuszczał Lebiedew) - wystarczy się wsłuchać w głoś dowódcy Czystego nieba a nie słuchać jakieś wybuchy. Jedynymi którzy wtedy zginęli to Czyste Niebo które było w centrum. tym sposobem twórcy świetnie wybrnęli z pytania: Dlaczego nie ma tej oto frakcji w SHOC?
jak to możliwe że barman w barze ma lepsze equ od sidorowicza choć sidorowicz jest w zonie rok ?
LOL.. stary.. Sid nie jest w Zonie rok. Znów kłania się czytanie ze zrozumieniem (lub słuchanie
)
Sid przecież mówił że był jednym z pierwszych Stalkerów w Zonie (To tak ogólnie
)
A Barman myślę że też w tych czasach jest w Zonie - Tylko mapka od baru i dziczy nie była potrzebna w grze - fabuła leci w inne miejsca - a i producenci nie chcieli sobie roboty robić
Laboratorium X16 jest w CS bo były emisje psioniczne a Labororatorium X18 jest bo widziałem wejscie do lokacji X18 ale nie dało się wejść w CS.
To tak samo jak bym ci powiedział, że jest w CS: Bar, stary Czerwony Las, Dzicz, Prypieć - ale nie można do nich wejść. Jakoś dziwnie to brzmi nieprawdaż? -.-"
A jak dodali broń RP 74 w CS to powinna byc w Socu nie?
Zrozum że SHOC powstał wcześniej..
Ja już więcej siły nie mam.
Gdy grasz czytaj wszystkie teksty!!!