Agroprom

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Agroprom

Postprzez wrobcio8 w 17 Paź 2008, 22:04

Jestem w Agropromie i mam problem. Nie wiem jakie bronie ze sobą zabrać. Mam kałacha wypadającego z żołnierzy na początku, pistolet i Vipera 5. Czytałem, że do podziemi należy ze sobą zabrać strzelbę. Czy mam dobre bronie? Jeśli nie to gdzie znajdę w miarę dobrą strzelbę.
wrobcio8
Kot

Dołączenie: 13 Paź 2008, 08:41
Ostatnio był: 07 Lis 2008, 14:24
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Balance IL 86
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Agroprom

Postprzez nagyatsu w 17 Paź 2008, 22:09

IMO dziwny temat... Ja się tam nie przejmowałem z czym idę, patrzyłem pod kątem do czego mam najwięcej amunicji i do czego jej najwięcej zdobędę... Bierz AK, gdyż w podziemiach znajdziesz szybkostrzelnego, który ci będzie towarzyszył przez pół gry :] Poza tym nie pytaj z czym iść tylko zainstaluj Endurance mod, nie martwiąc się co udźwigniesz ;)
Image
Awatar użytkownika
nagyatsu
Łowca

Dołączenie: 21 Cze 2007, 21:25
Ostatnio był: 24 Sie 2015, 18:02
Miejscowość: krk city
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 2

Postprzez Ak472 w 17 Paź 2008, 22:14

Na pijawkę najlepszy jest obrzym ...Co do kałasza się zgadzam , z skrzynce znajdziesz też pancerz stalkera ..
Awatar użytkownika
Ak472
Kot

Dołączenie: 27 Wrz 2008, 16:48
Ostatnio był: 29 Sty 2010, 21:47
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 1

Postprzez Brian w 19 Paź 2008, 12:22

Wszystko zależy również od wersji gry i modów. Na początek - jeśli chcesz mieć przez jakiś czas przewagę nad przeciwnikami -warto zdobyć pancerz stalkera. Podejdź do Wilka (Kordon).Za nim jest drabina. Wdrap się po niej i kucnij. Przejdź po małym podeście (na kuckach) wzdłuż ściany i wejdź na dach. Rozpędź się ( klawisz X - sprint) i skocz (w końcu ci się uda) na drugi dach. Przejdź na drugą stronę dachu. W dziurze w nim ujrzysz skrzynkę. Przestrzel ją i wyciągnij stalkerski pancerz. Jak na początek to już coś. Żeby zdobyć kałasznikowa lub coś w ten deseń wystarczy iść na nasyp kolejowy i wystrzelać wojaków (ja to zrobiłem na poz. trudn. Mistrz z Obrzynem i PM-ką, więc dasz radę :P ) a potem pozbierać ich sprzęt.

Co do Agropromu. Misję robiłem z AK-47 (w podziemiach wymieniłem go na szybkostrzelnego - nie prawda,ż e towarzyszył mi przez pół gry. Niebawem zamieniłem go na Grozę). Znów myślę, że dasz radę. Wszedłem do podziemi, dotarłem do kryjówki, zabrałem pendrive'a Strieloka i wróciłem na górę. Instytut zaatakowałem przez główne wejście w środku dnia (na Masterze) i przedarłem się w jedną i drugą stronę. Miałem przy sobie kilka granatów, którymi zrobiłem zamieszanie w szeregach wroga. Pamiętaj : Jeżeli chcesz robić tą misję moim sposobem to wystrzelaj najpierw snajperów na wieżach i nie zdziw się jak zginiesz bo szturm na główną bramę na Masterze, z takim sprzętem i w środku dnia to samobójstwo. Mi się jednak udało :wink: . W przyszłości radze ci zdobyć jakiś lepszy pancerz i zacząć myśleć nad ustawieniem pierwszego zestawu artefaktów (niezwykle przydatne są : Błysk, Dusza i Ślimak) i zdobycia lepszej broni. Ja osobiście chodzę z Vintarem BC i Kombinezonem Pancernym (taki zestaw mi wystarczy).
Podpis poszedł się je*ać.
Brian
Tropiciel

Dołączenie: 11 Mar 2008, 21:53
Ostatnio był: 25 Wrz 2009, 21:14
Miejscowość: 30HA
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45

Postprzez wrobcio8 w 20 Paź 2008, 21:29

Hehe już se poradziłem. A ten pancerz stalkera to mam od początku, a pijawki wcale nie napotkałem. Nie wiem jak to tak ale jej nie było, a w kryjówce Striełoka już byłem.
wrobcio8
Kot

Dołączenie: 13 Paź 2008, 08:41
Ostatnio był: 07 Lis 2008, 14:24
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Balance IL 86

Postprzez Brian w 21 Paź 2008, 12:20

To temat do zamknięcia chyba? :P
Podpis poszedł się je*ać.
Brian
Tropiciel

Dołączenie: 11 Mar 2008, 21:53
Ostatnio był: 25 Wrz 2009, 21:14
Miejscowość: 30HA
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości