niewiem jak inni ale ja zabardzo niewiem co ty do mnie piszesz jak bys mogl dokladniej sie wyslowic bo nic z tego nie kumamJa to przeszedłem to jest proste że aż głupie j to przechodziłem chyba 6 razy!!!zanim zdobyłem skład musisz być czujny żeby go zdobyć gdy na mapie wysypiska pokażą ci się oddziały stalkerów (od strony kordonu) musisz być wtedy na wysypisku lub w innej lokacji ( ja byłem wtedy w dolinie mroku ) i wróciłem się na wysypisko po jakimś czasie ci się uda musisz tylko pilnować mapy i oddziałów stalkerów jak tego dopilnujesz to ci się uda na pewno mi się tak udało
Junx napisał(a):Ja to przeszedłem to jest proste że aż głupie j to przechodziłem chyba 6 razy!!!zanim zdobyłem skład musisz być czujny żeby go zdobyć gdy na mapie wysypiska pokażą ci się oddziały stalkerów (od strony kordonu) musisz być wtedy na wysypisku lub w innej lokacji ( ja byłem wtedy w dolinie mroku ) i wróciłem się na wysypisko po jakimś czasie ci się uda musisz tylko pilnować mapy i oddziałów stalkerów jak tego dopilnujesz to ci się uda na pewno mi się tak udało
ceb napisał(a):Sprawa wyglada dosc smiesznie, jest sobie wysypisko i "glowna baza" bandytwow. Dostajes questa "zlikwiduj glowna baze" czy jakos tak. Opcaj 1: podchodzisz glowna brama (jedyne wejscie) oddajesz pierwszy strzal, w tym momencie zamyka sie hangar, wybijasz wszystko co na dworze a to co w srodku sobie biega do usranej smierci. 2: Poczatek jak wyzej, ale przekraczajac linie bramy chowa sie bron no a bandyci oczywiscie naparzaja, wychodzisz za brame masz bron. Nawet jak wypunktujesz tych co biegaja siedzac za brama to po wejsci do hangaru zostaje sklepikasz i herszt. Prubowalem ich staranowac z rozbiegu ale lipa A jak sie juz jakims cudem uda skonczyc questa to po kilku min gry pojawia sie z powrotem i tak w kolo macieju, ammo mozna MARNOWAC calymi wagonami
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości