Don't worry napisał(a):Wątpie , w każdym razie nikt inny nie proponował mi dołączenia do swoich szeregów ;]
Terry napisał(a):Jeżeli chce się zostać bandytą, a nie chce się zostać okradzionym to wystarczy przebiegać przez posterunki. Jak się opuści region i się powróci do niego posterunek znów jest neutralny. Przez takie przebieganie u mnie tylko trochę pogorszyły się stosunki. Tera to pomagam bandytom i jest nieźle. Największym utrapieniem jest Powinność, bo ona praktycznie atakuje bez przerwy. Najgorsze jest to, że dwoma przejściami atakuje. Ale jak się przez jakiś czas będzie się broniło posterunków to wreszcie przestaną... (tak przynajmniej u mnie jest)
Waluk napisał(a):To po tym zdarzeniu raczej jesteś ich wrogiem, prawda? Jak chcesz dołączyć do bandytów to idź do ich bazy na wysypisku i pogadaj z bossem. Jednak jeśli jesteś ich wrogiem, to sam wiesz czym się skończy wizyta w ich bazie.
Razzak napisał(a):W takim razie co z głównymi zadaniami? Tymi zlecanymi przez przywódców Wolności i Powinności. Skoro jest się bandytą, będą nas atakować tak? Więc jak mamy wykonywac misje dla nich? Poza tym, kilka razy fabuła wymaga od nas zabijania bandytów. Jak to wpłynie na relacje z nimi gdy jest się członkiem ich klanu?
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości