Problem z Kłem :)

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z Kłem :)

Postprzez Beny w 01 Paź 2008, 15:36

Witam wszystkich Stalkerów albo jumaków jak kto woli !!!!!:) Więc tak kupiłem na giełdzie pirata , zasówa do chaty instaluje a tu kicha błąd cos tam wkurzony na maxa , mysile???,,, dobra dymam do Media :, kupuje oryginała pieknie ładnie mało fury po drodze nie rozwaliłem bo gra wazniejsza, inastaluje hmmmm pieknie ł,adnie ,fajeczki sa kawusia równiez , podjarany zaczynam grac,: łaże zbieram jume odstawiam , istny raj dla oczu wchodze do Kordonu, A TU KISZKA X-RAY COS TAM BUG dobra wyczytałem na necie że czeba sciagnąc poprawke dobra zapodałem temat :) z małym nie smakiem, że nowa gra a nie doparcowana , no nic chłopaki, sie zioła ojarali i nie dopatrzyli sie bagów , dobra gram od nowa po instalacji dodatku hmmmmmm. troche do przejścia ale do dzieła , wiec docieram do bazy Wolność dla jakiegos tam lolka wykonuje misje : Odbicia Anten itd. w zamian On daje mi Namiary PDA - Kła ????:) dobra wiec ide na złomowisko docieram do tej bazy gdzie te współżedne pda są wchodze do piwnicy???? jakies bum ??? troche sie zesrałem bo grałem w nocy :)ale dobra tam wpiwnicy znajduje PDA Kła. ? i co dalej???????????????????? na mapie dalej mi sie swicie na czerwono , łaże w te i nazat i nic ????? czy musze grac od nowa bo mi witki opadają od wiecznych bagów ????:) jak cos to prosze o pomoc ??? tu albo ggg ; 8877228 z górki dzieki ......jak mi pomozecie podam fajną lokacje na Artefakt !!!!! ponoć sa tylko 2 w STALEKZE :) dla zwycięzcy 25,000 kasiory:)

Jeszcze jeden taki post a powitamy Cie warnem. - F360
Beny
Kot

Dołączenie: 01 Paź 2008, 15:17
Ostatnio był: 13 Paź 2008, 20:26
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Sniper Obokan
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem z Kłem :)

Postprzez nagyatsu w 01 Paź 2008, 15:44

Czy to tylko ja nie potrafię zrozumieć tego posta czy jest jeszcze ktoś inny? Tutaj piszesz, coś o Bugu w Kordonie, zaraz o Wolności, a zaraz o piwnicy (masz na myśli Agroprom)? To ty stalkera w tempie ekspresowym przechodzisz? xD I postaraj się to jakoś w język polski ułożyć bo czytanie tego posta to istna męczarnia...
Image
Awatar użytkownika
nagyatsu
Łowca

Dołączenie: 21 Cze 2007, 21:25
Ostatnio był: 24 Sie 2015, 18:02
Miejscowość: krk city
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 2

Postprzez Beny w 01 Paź 2008, 15:51

Chodzi mi o baze Wolności!!!! w Dolnie mroku !!!, Od kapitana dosteje sie współzedne PDA Kła ? , ide spowrotem na wysypisko na pchli Targ , w piwnicy znajduje PDA -Kła i co dalej???? po zanlezieniu wychodze z piwnicy i nic sie dalej nie dzieje !!!, w moim PDA i na mapie dalej sie swici na czerwono ten punkt Kła .
Beny
Kot

Postprzez nagyatsu w 01 Paź 2008, 19:10

Baza Wolności w Dolinie Mroku? Zagiąłeś mnie lol :] Jaki pchli targ? Chodzi ci o taką dużą bazę, w której tłuczesz wojskowych, po czym wchodzisz do podziemi? Tzw. Agroprom, czy Lab x18 w Dolinie Mroku?
Nie możliwe, że nic się nie dzieje... Musiałeś znaleźć złego gościa...
Image
Awatar użytkownika
nagyatsu
Łowca

Dołączenie: 21 Cze 2007, 21:25
Ostatnio był: 24 Sie 2015, 18:02
Miejscowość: krk city
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 2

Postprzez Crisu w 01 Paź 2008, 20:06

Jemu chodzi o Czyste Niebo. Dlatego też wątek przenoszę.
"Дай мне мой респект, не больше не меньше."
Awatar użytkownika
Crisu
Legenda

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:16
Ostatnio był: 26 Sty 2017, 10:51
Kozaki: 47

Postprzez Terry w 01 Paź 2008, 20:25

Po odnalezieniu PDA powinieneś udać się do Agropromu, aby pogadać z szefem Powinności. Tuż znalezieniu PDA powinieneś otrzymać wiadomość od Lebiediewa o tym, że właśnie tam masz się udać. W Agropromie będziesz musiał wykonać zadanie dla Powinności przy okazji wykonując misje ważną w historii naszego Najemnika.
Image
"Nasi tak zwani przywódcy zniszczyli naszą kulturę...gospodarkę...
nasz honor! Oni zrujnowali nasz kraj więc my zrujnujemy ich!"
Awatar użytkownika
Terry
Stalker

Dołączenie: 14 Cze 2008, 20:18
Ostatnio był: 21 Maj 2009, 17:55
Miejscowość: Legionowo
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Lightened IL 86
Kozaki: 1

Postprzez Beny w 01 Paź 2008, 21:45

Po odnalezieniu PDA ;, nie dostaje zadnej wiadomosci !!!!!!:(:(:( . może przeoczyłem coś po drodze ??? juz sam nie wiem , zgłupiałem!!!:):) Dobra odsejwuje sobie , i zobaczymy:) jutro z rana dam znać :) czy sie udło czy nie:)

- - -

Wiec tak!!!!!
Poszłem do Agropromu do bazy Powinnosci !!! Przed drzwiami stoi gostek !!! nie otwiera mi drzwi bo nie chce mi zlecic roboty innmi słowy nic nie mogę zrobic moge ewe. połazic i skrzynki przeczepać . Wiec poszłem do bazy Wolnosć tam rówiez nic nie dają mi do roboty moge skorzystac w jednym i drugim przypadku , z usłóg mechaników i tyle . nic wiecej czyli standard załapałem Buga :(:( teraz zastanawiam sie gdzie?????? PDA Wilka i połozenie nadal mi się świeci jako priorytet w zmaganiach z grą , Pda mam w inwentarzu i tyle. Dobra kasuje seavy :):) zaczne od nowa trudno.Gra faJNA ALE TE BUGY????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Edytuj posty, nie sraj jednego pod drugim. -C17
Beny
Kot

Postprzez niki w 03 Paź 2008, 17:50

Całkowicie zgadzam się z Cristo gościu zwooooooooolnij i daj se spokuj z wykrzyknikami.Wracając do tematu to podniosłeś to PDA ? Acha a co z tym artefaktem...
niki
Kot

Dołączenie: 24 Wrz 2008, 19:06
Ostatnio był: 31 Mar 2009, 14:55
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45

Postprzez mesjasz w 14 Paź 2008, 17:12

to ja sie dołączam do tematu, bo mam ten sam problem. przynajmniej tak myślę..
chodzi o misje "dogoń kła" na wysypisku.. wchodzę do tego bunkra, jest wybuch i nic sie nie dzieje:/ podnoszę PDA Kła i żadnej wiadomości.. i nikt mnie nie napada.. a główny cel w moim PDA taki sam "dogoń Kła"..
wgrałem pacha 1.5.05 i bez poprawy przy wcześniejszych sevach.. jak ktoś wie co z tym można zrobić top prosiłbym o szybka odpowiedź..
mesjasz
Kot

Dołączenie: 14 Paź 2008, 16:59
Ostatnio był: 30 Paź 2008, 08:48

Postprzez Michu w 14 Paź 2008, 17:53

Wysłać komuś sejwa przed wejściem do tego bunkra, on to przejdzie w pół minuty, i odda sejwa zaraz po tym. Oczywiście komuś kto ma 1.5.05.

Chociaż nie jestem pewny czy to pomoże w 100%, ale moim zdaniem może takie coś wypalić ;].
Awatar użytkownika
Michu
Very Important Stalker

Dołączenie: 10 Lip 2007, 00:34
Ostatnio był: 30 Cze 2024, 22:02
Miejscowość: Jelenia Góra
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 131

Postprzez mesjasz w 16 Paź 2008, 18:17

dałem kumplowi seva i nic to samo u niego sie dzieje ;( wybuch i nikt mnie nie napada;/
wie ktoś co można zrobić???? ja chcę być obrabowany;>
a moze mi ktos podrzuci swojego sava po "dogoń Kła"
pozdrawiam
mesjasz
Kot

Dołączenie: 14 Paź 2008, 16:59
Ostatnio był: 30 Paź 2008, 08:48

Postprzez Windmaker w 16 Paź 2008, 20:38

Na prośbę:
http://www.speedyshare.com/492825846.html

Save po wyjściu z pomieszczenia - jednakże grałem na modach (nie modyfikowały mocno gry) więc musisz wywalić trochę gratów z plecak bo masz ich nadmiar. Zero kasy, ale za to chyba ciekawy sprzęt ulepszony dość mocno.

Pozdrawiam
"Stałem się śmiercią; niszczycielem światów" - Julius Robert Oppenheimer
"Wojna jest sztuką, ma więc swoich artystów i mistrzów"

>>> SmartAge.pl - Portal ludzi ciekawych świata <<<
Awatar użytkownika
Windmaker
Tropiciel

Dołączenie: 21 Wrz 2008, 16:26
Ostatnio był: 22 Maj 2019, 15:46
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2