Witam wszystkich Stalkerów albo jumaków jak kto woli !!!!!:) Więc tak kupiłem na giełdzie pirata , zasówa do chaty instaluje a tu kicha błąd cos tam wkurzony na maxa , mysile???,,, dobra dymam do Media :, kupuje oryginała pieknie ładnie mało fury po drodze nie rozwaliłem bo gra wazniejsza, inastaluje hmmmm pieknie ł,adnie ,fajeczki sa kawusia równiez , podjarany zaczynam grac,: łaże zbieram jume odstawiam , istny raj dla oczu wchodze do Kordonu, A TU KISZKA X-RAY COS TAM BUG dobra wyczytałem na necie że czeba sciagnąc poprawke dobra zapodałem temat
z małym nie smakiem, że nowa gra a nie doparcowana , no nic chłopaki, sie zioła ojarali i nie dopatrzyli sie bagów , dobra gram od nowa po instalacji dodatku hmmmmmm. troche do przejścia ale do dzieła , wiec docieram do bazy Wolność dla jakiegos tam lolka wykonuje misje : Odbicia Anten itd. w zamian On daje mi Namiary PDA - Kła ????:) dobra wiec ide na złomowisko docieram do tej bazy gdzie te współżedne pda są wchodze do piwnicy???? jakies bum ??? troche sie zesrałem bo grałem w nocy
ale dobra tam wpiwnicy znajduje PDA Kła. ? i co dalej???????????????????? na mapie dalej mi sie swicie na czerwono , łaże w te i nazat i nic ????? czy musze grac od nowa bo mi witki opadają od wiecznych bagów ????:) jak cos to prosze o pomoc ??? tu albo ggg ; 8877228 z górki dzieki ......jak mi pomozecie podam fajną lokacje na Artefakt !!!!! ponoć sa tylko 2 w STALEKZE
dla zwycięzcy 25,000 kasiory:)
Jeszcze jeden taki post a powitamy Cie warnem. - F360