krasny99 napisał(a):Ta to może kup sobie nowy samochód i idź się żal do producenta że ujowaty, ciekawe czy cię ktoś posłucha.
Prawda jest taka że samo GSC też nie jest za bardzo temu winne bo to wydawca narzucił termin wydania gry a oni musieli się dostosować.
xyz_pl napisał(a):A nie mamy prawa narzekać? KUPILIŚMY grę i oczekujemy od niej odpowiedniego poziomu. Nie zatrudniałem się do beta testów stalkera tylko kupiłem gotową grę.
turbosqel napisał(a):ja tam mialem kilka bugow ale nie bede narzekal , gra mi sie podoba , chociaz scenariusz szalu nie robi ...
a co do najbardziej zabugowanej gry , to wypomne jakze cudny tytul :"sacred"
turbosqel napisał(a):to mogles sobie odpalic torrenta jak juz ci tak zal siana ... pograj sobie w necie jak tak ci single przeszkadza !
ja tam mialem kilka bugow ale nie bede narzekal , gra mi sie podoba , chociaz scenariusz szalu nie robi ...
a co do najbardziej zabugowanej gry , to wypomne jakze cudny tytul :"sacred"
Medium napisał(a):Na 100% przy zmienionych kilku lokalizacjach dotychczasowych oraz kilku nowych będzie nowa fabuła. Rzecz się będzie działa albo przed Czystym Niebem, albo po Czystym Niebie przed Cieniem Czarnobyla (z racji jednego z zakończeń tego ostatniego). Osobiście obstawiałbym nową cześć pomiędzy chronologicznie pierwszą i drugą częścią, inaczej, po co Czyste Niebo zakończyłoby się tak jak się zakończyło?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości