Microtus napisał(a):Wracając do lokacji w grze to zatrzymałem się na razie w magazynach wojskowych, wykonałem w tł zwrot i niszczę bazę wolności (nie mogłem się do nich nijak przyłączyć). Z nowych lokacji to podobał mi się czerwony las do momentu zaczajenia jaki on jest mały. Ta lokacja powinna być wielkości bagien. Na bagna nie chce mi się wracać bo po co? Strzelać z Vintoreza do Bandytów to nie jest ciekawe ani trudne. Zauważyłem jednak pewną rzecz. Nie ma nigdzie artefaktów. W magazynach znalazłem jeden i w żadnym zbiorowisku anomalii nie ma więcej a złaziłem lokację dość dokładnie. Mieliście taką akcję (czy może tak jak pisano w Q&A inni stalkerzy mogą też zbierać artefakty)?
Microtus napisał(a): Zauważyłem jednak pewną rzecz. Nie ma nigdzie artefaktów. W magazynach znalazłem jeden i w żadnym zbiorowisku anomalii nie ma więcej a złaziłem lokację dość dokładnie. Mieliście taką akcję (czy może tak jak pisano w Q&A inni stalkerzy mogą też zbierać artefakty)?
R3clus3 napisał(a):Kolejny minus gry to celność przeciwników.Potrafią z 500 m celnie strzelić z karabinu maszynowego nie ważne jakiego , a nasz Stalker niestety mistrzem w strzelaniu nie jest.Następna sprawa to , że przeciwnik widzi cię nawet , jak wyłączysz latarkę.Skradam się do kolesi żeby ich z bliska zastrzelić , a oni i tak wiedzą , że tam jestem no i koniec...
Skończyłem grę i choć ma sporo błędów to i tak pogram jeszcze raz , ale wolniej i spokojnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 1 gość