Master50 napisał(a):Jest jeszcze jeden na Wysypisku u Bandytów, to on może ulepszyć pancerz SEVA (posiada taką specjalizację), ten Pendrive dot. Kamizelki to właśnie jemu trzeba oddać. Jeśli wcześniej pomogłeś Stalkerom zdobyć jedno z miejsc opanowanych przez Bandytów to nic z tym nie zrobisz, pozostaje nosić ten Pendrive.
Informacje o Pendrivach dostajesz od różnych ważnych osób w każdym z obozów, ale tylko wtedy jeśli napisane jest, że występuje tam dany Pendrive w innym przypadku ich nie znajdziesz (w przypadku 'Nie mam pojęcia')
Master50 napisał(a):Żeby wejść do obozu Bandytów powinieneś pozostać Najemnikiem, czyli do nikogo nie dołączać, wtedy możesz spokojnie wchodzić i wychodzić kiedy tylko chcesz i korzystać z usług mechanika. Ja osobiście tylko wszedłem do mechanika i wziełem quest na te Pendrivy (jeden nawet znalazłem i nie mogę go oddać) ale później pomogłem Stalkerom i tyle wyszło z upgradu SEVY
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość