Dziś pograłem dłużej. Byłem w agropromie. Teraz cofam się do siedziby CN. Tyle rzeczy dziś mnie wkur... , że nie wiem od czego zacząć
Gra ma kupę drobnych błędów, takich jak:
- niemożność wyjmowania amunicji z broni w czasie przeszukiwania (trzeba najpierw przełożyć guna do swojego ekwipunku.
- Wszystkie rzeczy które zamontowaliśmy na broni, "spadają" z niej jak się zrobi upgrade (niby nic ważnego ale denerwuje.
- Nie można nic zmodyfikowanego nigdzie zostawić bo zaraz modyfikacja znika.
- Modyfikacje są źle opisane, mówię tu o strzelbach - są modyfikacje co powodują, że nie można odtąd używać amunicji śrutowej. Tylko wpisane to jest nie w tą modyfikacje co trzeba. Chaser-13 nie strzela śrutem od początku nawet nie zmodyfikowany (nie wiem od czego to zależy, ale jak kupię chasera-13 to pierwsze 6 naboi ma załadowane śrutem, po ich wystrzeleniu już śrutu nie można załadować.
- Pistolet to najcelniejsza broń w naszym ekwipunku (zwłaszcza zmodyfikowany pistolet).
- Granaty (ostatnio nawet 4 naraz pod nogi mi spadły) plus strzelanie przez ściany (często wrogowie się nawet nie ruszają, jakoś na razie nie zauważyłem żeby wrogowie mieli jakąkolwiek taktykę) plus zabijanie z obrzyna z odległości 50 metrów jednym strzałem.
- Przyłączanie do frakcji jest jak na razie nie możliwe. Nawet jak się już przywódca wolności zgodził mnie włączyć i się zgodziłem. Nadal jestem najemnikiem i nie mogę przyjmować żadnych misji.
- Ciągle pojawiającej się nowe misje (brak możliwości odmowy - niezależnie kto by nie wzywał, nawet bandyci z którymi mam oczywiście wrogie stosunki zlecają mi misje.
Podsumowując - Bardzo dopracowana gra