Terminus napisał(a):Pasek faktycznie zniknął ale zauważyłem inną różnicę. Otóż w Lisku 3.0.1 jak wchodzę na forum część ikon jest podświetlona na żółto. W IE 7 wszystkie są szare, "wygaszone".
Irytuje mnie "konkurencja" i nie dlatego, że nam zagraża bo wystarczy do nich zajrzeć by wiedzieć, że mało kto tam pisuje i bywa.
Infernal napisał(a):Ranga. Broń i frakcje (co z tego, że inne skoro działy wyboru są identyczne?).
Infernal napisał(a):Ogólny wygląd.
Infernal napisał(a):Śmieszny jesteś będąc adminem strony o grze w którą nawet nie grałeś (może już grałeś? Cóż pamiętam, że na gf 5500 fx ciężko się gra).
Infernal napisał(a):Śmieszny jesteś nagłą pobudką z forum tylko po to, aby innych denerwować (czyt. nas, ekipę clearsky .pl).
Infernal napisał(a):Co do obrazków. Nie podobają się? Sam nie możesz nic wymyślić? Nikt nie musi brać jak mu się nie podoba. Reszcie się podoba pomysł, jak Tobie nie to zachowaj poglądy dla siebie, bo Twoich "żałosnych" wyrzutów raczej nikt czytać nie chce.
Infernal napisał(a): Może dlatego nasza strona jest lepsza, gdyż władza interesuje się tym co się dzieje na forum? Interesuje co userzy chcą i co mają do powiedzenia?
Infernal napisał(a):Co do samego X-21. Czy to coś dziwnego, że interesuje nas postapo? Tak się składa, że stalker raczej jest w tych klimatach. Ale co Ty tam wiesz, nie grałeś...
Infernal napisał(a):O ile się orientuję stalker.pl istnieje... długo. Ile clearsky? Poza tym ledwo była premiera. A jak mają u nas pisywać dzieci neo to ja podziękuję, niech idą tutaj.
Infernal napisał(a):Jeszcze był u nas pewien koleś (z Gdyni). Nie mam pojęcia czy to Ty, Twój ziomek czy kij wie kto. Jeżeli Twoja sprawka to kolejna "śmieszność". Jeżeli nie to z góry najmocniej przepraszam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości