Vipper napisał(a):Po co masz edytować plik, ucieszesz sto kilo to startuj na olimpiadzie w Pekinie. Bo ja bym na pewno nie uniósł więcej, niż około 50 kg! I tak jak było w SoC było dobrze! Więc niech tak będzie w CS, byle tylko był klimat w grze!
Dziarsky napisał(a):Ależ oczywiście. Zapewne znów plecak będzie miał 50kg wiec zanim grę odpalę w ruch pójdzie edycja paru plików .
Poza tym fani Stalkera powinni tym bardziej ufać twórcom lecz ten nużący pesymizm jest wliczony w reakcje polskich graczy od lat .
Wszyscy kupią i odpalą grę i się narzekania skończą (mam przynajmniej taką nadzieję).
mikew_86 napisał(a):bezsensu. Zupełnie tak jakbyś sobie wpisał cheat na amunicje albo coś w tym rodzaju, bo będziesz mógł jej dźwigać 2x więcej i nie tylko jej. Za pierwszym razem powinno się przejść grę bez żadnych modów i jakichkolwiek wspomagaczy (z resztą ja niei wyobrażam sobie wgrywania jakichkolwiek modów i kiedykolwiek poza takimi polepszającymi grafikę).
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość