Witam. Uzywam moda OL z patchem 1.04 i mam kilka pytan.
1. Czy jest latka do moda która poprawia dialogi, nazwy nowych rzeczy,ich opisy, itd. ? Np. Gdy naprawiam rzeczy, nie mam dialogów, tylko jakies literki i cyferki bez wiekszego sensu. Brak tam poprostu dialogow. Tak samo w opisach nowych broni.
2. Ceny napraw. Aby naprawic kombinezon stalkera musze zaplacic 17tys rubli. To dosc wiele, zwlaszca,ze gdy cos sprzedaje u handlarzy, skupują to za grosze, wiec kasy za duzo nie mam. Do tego ceny w sklepach są strasznie droge. To jest kradziez w bialy dzien ! Czy jest jakis sposob na szybki zarobek?(Jestem swiezo po przejsciu pierwszego laboratorium, zanosze dokumenty do barmana)
3. Jest gdzies miejsce w ktorym mozna latwo zdobyc amunicje i snajperke Wintar? Chodzi mi o zdobycie tego ze skrzyni czy jakiegos sekretnego miejsca, na terenie Kordon, Wysypisko, Agroprom, Dolina Mroku, Bar. Tak samo z dobrym pancerzem,SEVA mile widziana. Gdyby tych przedmiotow nie bylo na tych terenach,prosze o lokacje gdzie mozna je zdobyc.
To narazie tyle, gdybym mial jakies pytania,zedytuje. Prose o pomoc.
EDIT:
@Lionix Tak chyba tak zrobie, ale najwazniejsze to dla mnie Wintar. Gdzie go dostać. Bez tej broni czuje sie jak bez prawej reki
. U kogos moze mozna ja kupic?
PS. Temat o Oblivion Lost ma 63 strony, strasznie duzo, wczoraj sie przebijalem po koleji ale stwierdzilem ze to nie ma sensu, strasznie meczace to :/ Chyba ze jest osobny temat dot. spolszczenia?
" Złota Kula wypełnia tylko najskrytsze życzenia, tylko takie, które muszą się spełnić, bo inaczej nie ma już po co żyć!".
" Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!".