no dobra chlopcy dzięki ;P poradzilem sobie z tym minigunem, po prostu mialem egzoszkielet z lepszym noktowizorem (LOL) zalozylem ten zwykly i moge uzywac (LOL2 LOL3 LOL4 LOL5)
ale o co mi chodzi z tym kontrolerem-nie o tego koszei czy jak mu tam, bo on jest niby na zewnątrz, poza tym mam RPG
o co chodzi mi z kontrolerem-jak zaczynamy na samym poczatku w sarkofagu, wychodzimy i od razu skrecamy w prawo i na koncu korytaza jest kolo z gausem, ok rozwalam go, ide, i tutaj sie zaczyna...po prostu gdzies blisko jest kontroler, i mam te zaburzenia, ekran sie kolysze i slysze jakies dziwne dzwieki, po prawej stronie pojawia sie ikona pęknietego muzgu, ide dalej i muzg robi sie czerwony i gine ;( po prostu on mnie rozwala mocą psioniczną (swoja droga, jak bylem w kryjowce strjełoka, to on tez tak atakawal, jak sie zrespil to musialem z godzine sejvy wczytywac bo go rozwalic nie moglem, ekran sie kolysal i trafic nie moglem xO
) i nie moge go rozwalic bo go nigdzie nie moge znalesc !
dobra, potem jakos przelazlem, rozwalilem dwarfa (kopacza), no i polazlem po schodach na gore i tam byl kontroler (ofc. nagle ni stąd ni z ową polubili się z monolami :/) to dostal serie i padl, ale ataki psioniczne nie ustaly ;/
da sie je jakos ograniczyc? bo ja tego nie przejde
aha i jeszcze
zrobilem jakis nowy artefakt, ale nie ma nazwy ani opisu ;/ jet cos w stylu BLABLA_blabla_blavla_vlavla
mam spolszczenie moda
jest jakeis nowsze?