[Oblivion Lost]

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Postprzez Lionix w 03 Sie 2008, 00:45

mam problem z elektrownią. juz tam dolazlem i.

dlaczego nie moge uzywac miniguna? mam egzoszkielet ;/

aha i gdzies w elektrowni jest kontroler, i nie moge isc w miejsce gdzie w SoC byl kolo z ausem (na samym początku) bo gine ;/ a kontrolera nie ma :( co mam zrobić ?
Image
Awatar użytkownika
Lionix
Stalker

Dołączenie: 29 Lip 2008, 01:21
Ostatnio był: 17 Paź 2015, 16:09
Miejscowość: Łódź
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 8

Reklamy Google

Postprzez CLEAR SKYline w 03 Sie 2008, 10:04

Może w NPP zabronione jest użycia M134. Spróbuj, czy MG42 możesz użyć.
Kontroler jest. Musisz się nie zgodzić na Świadomość Z i za ostatnim portalem (jak Cię wyrzuca na ziemi) powinieneś stanąć naprzeciwko Koshei. Proponuję zdjąć go już wcześniej będąc na górze.
Swoją drogą, to spotkałem jeszcze jednego kontrolera (i burera) wewnątrz sarkofagu (na schodach, gdzie jest koleś z gaussem), ale to mogło być spowodowane blowoutem (a właściwie zawrotami głowy, które zastępują blowout w Elektrowni).
ImageImage
11% graczy uważa że najważniejsza jest grywalność, jeśli należysz do tych 89% dla których ważniejsza jest grafika to p...l się.
Awatar użytkownika
CLEAR SKYline
Łowca

Dołączenie: 13 Lis 2007, 21:07
Ostatnio był: 29 Sty 2013, 15:25
Miejscowość: 3OHA -> БAP -> APEHA
Ulubiona broń: Black Kite
Kozaki: 1

Postprzez Crisu w 03 Sie 2008, 11:33

Jeśli chodzi o Kontrolera to ja spotkałem go wraz z dwoma Burkami przy ukrytym przejściu do drzwi z dekoderem. Co ciekawsze - nie mogłem ich zabić.
Obrzucałem ich trzema granatami i szczęśliwy wychodzę zza winkla bo zwykle trzy sztuki kończą ze wszystkim. I nagle jebut! Kontroler uskutecznił atak, za chwilę dostałem w ryj z Abakana od Burera. Nie wiem czy to błąd, że padli dopiero po 9-tym granacie, ale lepiej uważaj na nich.

I co z tym Koshei? Co to? Kto to? Po co to? Czemu to...?
Grałem, doszedłem do trzeciego portalu i musiałem reinstalować grę - niestety.
"Дай мне мой респект, не больше не меньше."
Awatar użytkownika
Crisu
Legenda

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:16
Ostatnio był: 26 Sty 2017, 10:51
Kozaki: 47

Postprzez xyz_pl w 03 Sie 2008, 12:27

Koshei już rozwalam chyba 3 raz. Nic nie ma w nim trudnego. Trzeba zabrać ze sobą do elektrowni RPG i trochę amunicji. Co ciekawe u mnie upadł po potraktowaniu go z FT2000 (około 5-6 magazynków w korpus) a następnie z gausa w głowę jeden strzał i koniec ;) Nic trudnego, nawet nie wyciągałem RPG. Bobrze jest też wejść na wagon gdy się do niego strzela.

OT:
http://www.youtube.com/watch?v=N-n3WSdo2tk

xD
Obecnie na forum pod innym nick'iem: Agis

xyz_pl
Wygnany z Zony

Dołączenie: 10 Maj 2008, 00:28
Ostatnio był: 07 Sie 2013, 01:25
Miejscowość: Wrocław
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Postprzez Lionix w 03 Sie 2008, 13:00

no dobra chlopcy dzięki ;P poradzilem sobie z tym minigunem, po prostu mialem egzoszkielet z lepszym noktowizorem (LOL) zalozylem ten zwykly i moge uzywac (LOL2 LOL3 LOL4 LOL5)

ale o co mi chodzi z tym kontrolerem-nie o tego koszei czy jak mu tam, bo on jest niby na zewnątrz, poza tym mam RPG :D

o co chodzi mi z kontrolerem-jak zaczynamy na samym poczatku w sarkofagu, wychodzimy i od razu skrecamy w prawo i na koncu korytaza jest kolo z gausem, ok rozwalam go, ide, i tutaj sie zaczyna...po prostu gdzies blisko jest kontroler, i mam te zaburzenia, ekran sie kolysze i slysze jakies dziwne dzwieki, po prawej stronie pojawia sie ikona pęknietego muzgu, ide dalej i muzg robi sie czerwony i gine ;( po prostu on mnie rozwala mocą psioniczną (swoja droga, jak bylem w kryjowce strjełoka, to on tez tak atakawal, jak sie zrespil to musialem z godzine sejvy wczytywac bo go rozwalic nie moglem, ekran sie kolysal i trafic nie moglem xO :D) i nie moge go rozwalic bo go nigdzie nie moge znalesc !

dobra, potem jakos przelazlem, rozwalilem dwarfa (kopacza), no i polazlem po schodach na gore i tam byl kontroler (ofc. nagle ni stąd ni z ową polubili się z monolami :/) to dostal serie i padl, ale ataki psioniczne nie ustaly ;/

da sie je jakos ograniczyc? bo ja tego nie przejde :D

aha i jeszcze

zrobilem jakis nowy artefakt, ale nie ma nazwy ani opisu ;/ jet cos w stylu BLABLA_blabla_blavla_vlavla

mam spolszczenie moda

jest jakeis nowsze? :P
Image
Awatar użytkownika
Lionix
Stalker

Postprzez Michu w 03 Sie 2008, 14:04

Ja w elektrowni miałem pijawę, burer'a i kontrolera. Co najgorsze już od samego początku ekran mi się trząsł...
Image

ZNACZNIE utrudniało to rozgrywkę, no ale rozwaliłem wszystkich...
Image

Kontroler też nie był taki najgorszy (patrzcie na stan pancerza xd [ale miałem ze sobą zapasowu])
Image

Potem trochę się pomęczyłem na zewnątrz, rozwaliłem Koshei'ego granatami ręcznymi :P. Bo z karabinów coś się nie dało xD. Tak ukończyłem Stalker OL na poziomie Mistrz.

Jest to najlepszy mod, którego mogę polecić każdemu który chce przejść grę drugi czy trzeci raz.
Awatar użytkownika
Michu
Very Important Stalker

Dołączenie: 10 Lip 2007, 00:34
Ostatnio był: 30 Cze 2024, 22:02
Miejscowość: Jelenia Góra
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 131

Postprzez Lionix w 03 Sie 2008, 14:08

dobra poradzilem se juz nie mam wizji xO

i mam pytanie, (tez gram na max poziomie ;P, tego niesmiertelnego nuba rozwale z RPG :D )

czy jak przejde (robie zakonczenie "spadac rozwale was haushushs" to moge grac dalej? ;P
Image
Awatar użytkownika
Lionix
Stalker

Postprzez R1FL3 w 03 Sie 2008, 15:00

Możesz grać dalej, gdy nie zgodzisz się współpracować ze Świadomością Z (Tylko i wyłącznie!).
Image

"Si Vis Pacem, Para Bellum"
Awatar użytkownika
R1FL3
Tropiciel

Dołączenie: 17 Lut 2008, 22:22
Ostatnio był: 19 Mar 2010, 02:30
Miejscowość: Ośno Lubuskie
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 2

Postprzez Lionix w 03 Sie 2008, 17:38

zapisalem podczas zwarcia i od razu gine ;/ da sie wylaczyc zwarcie? ;p
Ostatnio edytowany przez Lionix 03 Sie 2008, 19:44, edytowano w sumie 3 razy
Image
Awatar użytkownika
Lionix
Stalker

Postprzez R1FL3 w 03 Sie 2008, 19:41

Nie da się wyłączyć zwarcia. Musisz zacząć grać od nowa.
Image

"Si Vis Pacem, Para Bellum"
Awatar użytkownika
R1FL3
Tropiciel

Dołączenie: 17 Lut 2008, 22:22
Ostatnio był: 19 Mar 2010, 02:30
Miejscowość: Ośno Lubuskie
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 2

Postprzez Lionix w 03 Sie 2008, 19:44

aha

ok juz se poradzilem mialem auto save (ufff)

zabilem tego "niesmiertelnego" kontrolera w oblivion lost, gdzie ja mam teraz isc ?!?! zeby grac dalej albo cos? prosze o odp :P

(jak ktos niechce dawac spoila to moze na pw) xD
Image
Awatar użytkownika
Lionix
Stalker

Postprzez pop3kpl w 03 Sie 2008, 20:22

Jak zabiłeś tego nieśmiertelnego konlorera to zgodziłeś się chyba na współprace ze świadomością Z. A wyżej masz wyraźnie napisane że free play jest dostępny tylko gdy się nie zgodzisz z nimi współpracować.
pop3kpl
Stalker

Dołączenie: 03 Cze 2008, 15:37
Ostatnio był: 22 Sty 2022, 14:27
Kozaki: 0

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości