Laboratoryjna Groza

Miał już dość tego bezowocnego jazgotu i przepitych mord. Wyłączył transmisję z obrad sejmu.

Postprzez Adam w 27 Lip 2008, 13:39

Użyj trader moda (w Vanilii trudno go znaleźć).
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Reklamy Google

Postprzez Kalma w 27 Lip 2008, 14:51

Jeśli chodzi Ci o granatnik do AK i Obokana to jest w X-18, w pomieszczeniu z szafkami (szatnia personelu prawdopodobnie),na lewo od anomalii. Znajdziesz tam też kombez Monolitu.
Uderzaj szybko i niespodziewanie. Atakuj bez ostrzeżenia. I zawsze pamiętaj, że wojnę łatwo jest wygrać, kiedy przeciwnik nie wie że walczy.
Awatar użytkownika
Kalma
Stalker

Dołączenie: 05 Maj 2008, 13:05
Ostatnio był: 18 Paź 2009, 13:42
Miejscowość: Caliban
Frakcja: Powinność
Kozaki: 0

Postprzez Lionix w 29 Lip 2008, 04:00

w tam, nie znacie sie, najstraszniej jest jak grasz na max detalach i polepszonych texturach, o pierwszej w nocy wchodzisz do kanałów pod Agropromem, już chcesz wychodzić i słyszysz dziwny dźwięk...(ten pisk przed kontrolerowy xP), odwracasz sie a tu piękna mordka :D
Awatar użytkownika
Lionix
Stalker

Dołączenie: 29 Lip 2008, 01:21
Ostatnio był: 17 Paź 2015, 16:09
Miejscowość: Łódź
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 8

Postprzez EnE w 29 Lip 2008, 04:30

ta gra tak ryje beret że dzisiaj wracając z tesco przestraszylismy się sarny....w ciemnosci oczywista....wracając do tematu...

1 mutant jaki wystempuje w grze jest to pijawa w podziemiach gdzie idzie sie do skrytki striełoka :) gdy grałem 1 raz właśnie tam dostałem prawie zawalca..była ja wiem 3 ?
usłyszałem ryk odwróciłem sie o 180' a tu nagle jebudub coś mnie leje odwracam sie o ku*w! pijawa..spadłem z krzesła :D

w laboratoriach nie miałem juz stracha...przyzwyczaiłem sie do tego że co chwila coś mi ryje psyche... :)

aha przeraziłem sie jak zobaczyłem 1 raz kontrolera :) troche to mną wstrzonsneło

no i oczywiscie IDYKA MNIE

gdy przechodziłem 1 raz gre wszystko mnie straszyło :D

zwłaszcza mysl o sarkofagu
Awatar użytkownika
EnE
Kot

Dołączenie: 27 Lip 2008, 04:52
Ostatnio był: 24 Paź 2015, 15:20

Postprzez Terry w 29 Lip 2008, 13:49

EnE napisał(a):1 mutant jaki wystempuje w grze jest to pijawa w podziemiach gdzie idzie sie do skrytki striełoka :)

A zmutowane psy, dziki i mięsacze to już nie mutanty?
Jak pierwszy raz byłem w Agropromie to tą pijawkę wyminąłem :D. A z kontrolerem było już ciężko (oczywiście za pierwszym razem) strzelałem do niego, ale nic mu nie zrobiłem, podejść się bałem, bo jeszcze zrobi mi tu Chucka Norrisa kopa z pół obrotu i będzie po mnie (wtedy nie wiedziałem, że jest taki cienki ten kontroler) więc... uciekłem. Dopiero jak wyszedłem na powierzchnie to się walnąłem w łeb, że mogłem użyć granatów.
Z laboratoriów najcięższe było dla mnie to w Czerwonym Lesie. Nie chodzi o to, że mieszkańcy byli dla mnie za mocni tylko dlatego, że mieli niezłe wejścia. Co dzień w szkole myślałem sobie, że wreszcie pójdę i rozwalę te mutanty, ale zrobiłem krok do przodu i wyłączałem grę, bo nie wytrzymałem. Dopiero kolega mi przeszedł :D Pozostałe laboratoria to były łatwe. X18 to przechodziłem na zmianę z kolegą (zmieniałem się jak były ryki itp.), a X16 to już całkowicie sam. :)
Image
"Nasi tak zwani przywódcy zniszczyli naszą kulturę...gospodarkę...
nasz honor! Oni zrujnowali nasz kraj więc my zrujnujemy ich!"
Awatar użytkownika
Terry
Stalker

Dołączenie: 14 Cze 2008, 20:18
Ostatnio był: 21 Maj 2009, 17:55
Miejscowość: Legionowo
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Lightened IL 86
Kozaki: 1

Postprzez EnE w 29 Lip 2008, 15:45

ale czy dla Ciebie pies jest straszny ? dzik ? to sa mutanciki a nie mutanciory :D
Awatar użytkownika
EnE
Kot

Dołączenie: 27 Lip 2008, 04:52
Ostatnio był: 24 Paź 2015, 15:20

Postprzez Wilczarz w 29 Lip 2008, 15:47

1 pies może nie jest straszny, ale jak cię goni stado 10 psów to zaczyna robić się strasznie.
"To have accuracy and agility
In a battle
Keep your rifle, soldier
as you keep your life"
Awatar użytkownika
Wilczarz
Stalker

Dołączenie: 21 Maj 2008, 22:13
Ostatnio był: 29 Kwi 2015, 08:39
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Storming Obokan

Postprzez Terry w 29 Lip 2008, 16:21

EnE napisał(a):ale czy dla Ciebie pies jest straszny ? dzik ? to sa mutanciki a nie mutanciory :D

Może i nie są straszne, ale są zmutowane. A jak zmutowane to raczej są to mutanty. Straszne czy nie straszne, ale każde potrafi być bardziej lub mniej groźne. A skoro już zaliczasz, że mutantami są nazywane tylko w skali strachu to już mów od razu, bo ktoś może źle zrozumieć. Przepraszam, że może nie na temat.
Image
"Nasi tak zwani przywódcy zniszczyli naszą kulturę...gospodarkę...
nasz honor! Oni zrujnowali nasz kraj więc my zrujnujemy ich!"
Awatar użytkownika
Terry
Stalker

Dołączenie: 14 Cze 2008, 20:18
Ostatnio był: 21 Maj 2009, 17:55
Miejscowość: Legionowo
Frakcja: Bandyci

Postprzez Thorgar w 31 Lip 2008, 18:05

Ja mam wyśmienity sposób na laboratorium każde jakie się znajdzie, ale przyznam że zawsze w x18 przyspiesza mi puls... : ) w każdym razie, jak dla mnie, wystarczy włączyć Vadera czy inne mocne brzmienie i jaaazda! do tego najlepiej kupić jeszcze PKM w barze i jest totalna wojna : D
Image
Awatar użytkownika
Thorgar
Stalker

Dołączenie: 30 Lip 2008, 11:19
Ostatnio był: 16 Cze 2012, 13:32

Postprzez Kalma w 31 Lip 2008, 18:19

Fakt, ja robię to samo. Jak się puści jakąś ostrą muzę to aż chce się tam iść. Zwłaszcza do X-16 albo jak się gra na Inferno.
Uderzaj szybko i niespodziewanie. Atakuj bez ostrzeżenia. I zawsze pamiętaj, że wojnę łatwo jest wygrać, kiedy przeciwnik nie wie że walczy.
Awatar użytkownika
Kalma
Stalker

Dołączenie: 05 Maj 2008, 13:05
Ostatnio był: 18 Paź 2009, 13:42
Miejscowość: Caliban

Postprzez wasp w 04 Sie 2008, 01:20

Natomiast ja upodobałem sobie krótki dystans "na zimno" i walę z shotguna. Czasami (otwarte tereny) warto ciągnąć za soba "ogon" - gubisz i ogon i mutantów też jakby ubywało...
W laborkach chodzę spokojnie, rozważnie, lukam na teksturki i grę świateł, częste przerwy na fajkę (idę na balkon, popatrzę na dzieciaki bawiące się na placu zabaw i wyrównuję oddech).
Awatar użytkownika
wasp
Kot

Dołączenie: 27 Cze 2007, 23:39
Ostatnio był: 13 Lip 2019, 12:40
Miejscowość: Polska

Postprzez Crisu w 04 Sie 2008, 01:45

O tak - technika CQB w laboratoriach sprawdza się jak cholera.
A jeśli los udostępni nam do zabawy shotguna, najlepiej Saigę, TOZ'a lub SPAS'a...
I gdy dorwiemy się do nich własnymi przepracowanymi łapkami to żyć nie umierać.

Jednak ten pierwszy raz zawsze jest może nie tyle co straszny, ale emocjonujący.
W końcu doświadczamy tego do czego człowiek nie jest przyzwyczajony, a tym bardziej stworzony - mówię tutaj o ciemności, anormalnych dźwiękach, generalnie niespotykanych przeciwnościach...
Wszystko to sprawia dziwne wrażenie, które wręcz nami kieruje każąc posuwać się sukcesywnie krok po kroku by posprzątać lub też skończyć jako karma dla Snorków.
"Дай мне мой респект, не больше не меньше."
Awatar użytkownika
Crisu
Legenda

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:16
Ostatnio był: 26 Sty 2017, 10:51
Kozaki: 47

PoprzedniaNastępna

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości