Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Witam,
Udało mi się wyłowić Stalkera na allegro , a że dawno w żadnego klimatycznego FPS nie grałem to kupiłem i zagrałem .Niestety przy laboratorium x16 skopały mi się save:/ i teraz jedyne co mi pozostaje to zagrać od nowa a na to brak czasu teraz(koniec urlopu).W zwiazku z tym mam pytanie - nie wytrzymałem i obejrzałem zakończenia na youtube i nie rozumiem 1(2) rzeczy .
SPOILER!!!!!!
Ten monolit ma moc spełniania życzeń ale skąd on się wziął (może jakichś notatek nie przeczytałem ale chyba nic nie przeoczyłem).Czy powstał przy wybuchu reaktora czy moze jest to jakis artefakt obcych ?I czym jest ten projekt do którego możemy dołączyć na końcu gry ?Moze instnieje szanse ze Clear Sky wyjasni te kwestie (dlatego go kupie;p) ale może jest to wyjaśnione w samej grze a ja coś przeoczyłem tudzież nie doszedłem z powodu skopanego save ?
Ekhm... Wystarczy poszukać w necie i się znajdzie. Jest taka wyszukiwarka jak google...
Ale najlepiej, abyś zrobił co Darth ReX poradził. Dokładnie save'y są tu