Stalker - pytania co do fabuły ...

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Stalker - pytania co do fabuły ...

Postprzez xantis w 20 Lip 2008, 20:37

Witam,
Udało mi się wyłowić Stalkera na allegro , a że dawno w żadnego klimatycznego FPS nie grałem to kupiłem i zagrałem .Niestety przy laboratorium x16 skopały mi się save:/ i teraz jedyne co mi pozostaje to zagrać od nowa a na to brak czasu teraz(koniec urlopu).W zwiazku z tym mam pytanie - nie wytrzymałem i obejrzałem zakończenia na youtube i nie rozumiem 1(2) rzeczy .

SPOILER!!!!!!

Ten monolit ma moc spełniania życzeń ale skąd on się wziął (może jakichś notatek nie przeczytałem ale chyba nic nie przeoczyłem).Czy powstał przy wybuchu reaktora czy moze jest to jakis artefakt obcych ?I czym jest ten projekt do którego możemy dołączyć na końcu gry ?Moze instnieje szanse ze Clear Sky wyjasni te kwestie (dlatego go kupie;p) ale może jest to wyjaśnione w samej grze a ja coś przeoczyłem tudzież nie doszedłem z powodu skopanego save ?
xantis
Kot

Dołączenie: 20 Lip 2008, 20:29
Ostatnio był: 20 Lip 2008, 20:32
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Darth ReX w 20 Lip 2008, 20:39

Ty lepiej przejdź grę, gdzieś tutaj jest dział z save'ami.
Awatar użytkownika
Darth ReX
Redaktor

Dołączenie: 08 Lut 2008, 17:27
Ostatnio był: Wczoraj, 01:28
Kozaki: 224

Postprzez Terry w 20 Lip 2008, 20:40

Ekhm... Wystarczy poszukać w necie i się znajdzie. Jest taka wyszukiwarka jak google...
Ale najlepiej, abyś zrobił co Darth ReX poradził. Dokładnie save'y są tu
Awatar użytkownika
Terry
Stalker

Dołączenie: 14 Cze 2008, 20:18
Ostatnio był: 21 Maj 2009, 17:55
Miejscowość: Legionowo
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Lightened IL 86
Kozaki: 1

Postprzez Crisu w 20 Lip 2008, 20:52

O Boże... Żal. Kupił grę i ogląda zakończenia. Gratuluję.

Odpowiedzi na Twoje pytania znajdują się:

1. W grze, którą polecam.
2. Na Wikipedii i w sieci, co odradzam.
"Дай мне мой респект, не больше не меньше."
Awatar użytkownika
Crisu
Legenda

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:16
Ostatnio był: 26 Sty 2017, 10:51
Kozaki: 47

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości