dorian napisał(a):Mnie za to nic nie denerwuje w tej grze, bo jestem jej fanem, wszystko pięknie, ale jedno, co mnie wkurza i to mocno to : włażenie po drabinach (a więc jednak...).(...ciach!..........) i to w/g mnie jest najbardziej skaszanione w tak wspaniałej grze .
Lycha4 napisał(a): Wkurzyłem się, gdy okazało się, że Strielokiem okazał się Duch (chodzi mi o zdjęcie). Jeszcze bardziej nie dawały mi spokoju sny i inne takie rzeczy, które są trudne do zrozumienia, ale uważam, że one jeszcze bardziej zaciekawiają i dlatego podoba mi się ten wątek fabuły. Najbardziej wkurzyło mnie to, że po rozmowie z "hologramem" dowiaduję się, że stalker to kolo, który jest ich agentem, który ma za zadanie chronić ich projekt; problemem jest to, że stalker to nie jest ten agent, tylko jest to samotnik, który żyje z artefaktów. Inną rzeczą jest to, że z trupiarki zawsze ktoś przeżywa i to on jest agentem - to dlaczego Sidorowicz jest tak zdziwiony, gdy okazuje się że żyjesz!!!! Sama "neosfera" jest spoko i "niby szczytne cele" naukowców, którzy stworzyli Świadomość Z. Jest kolejny problem, gdy dochodzisz do Mózgozwęglacza oni przejmują nad tobą kontrolę i stajesz się ich agentem - BŁĄD, jak tam dochodzisz to jesteś bezmózgim zombi'm, który ma ograniczony zasięg widzenia i wystarczy minigun, więc to żaden "agent chroniący Ś. Z".
Drugą dziwną rzeczą jest szturm wojskowych na X18, dlaczego oni to zaatakowali?! Przecież nie wiedzieli nawet gdzie to jest!!!!! Barman wygadał??... Sądzę, że zakończenie jest spoko, że nagle pokazuje się Słońce itd. ale myślę, że Striełok nie ginie tylko po prostu idzie spać. Drugą dziwną rzeczą jest to, że ludzie w trupiarce zdychają, no jak to możliwe skoro mają kombinezony stalkera, w których można łazić nawet po reaktorze!!!!!! Co ich niby zabiło?? Najbardziej wkurzyły mnie "teleporty" i panowie z monolitu, którzy są faktycznymi agentami Ś. Z, gdy się wybierze rozwalenie projektu. Wkurzyło mnie też to, że ja męczyłem się tyle czasu, żeby zdobyć EGZO i FN F2000, a ten sobie spokojnie w kombinezonie stalkera i z ak -47u kończy rozgrywkę......
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość