I do pana 'małpy w czerwonym':
To już nawet własnęj opini nie można wyrazić.
Coś z Tobą nie tak ? Jesteś cholernie nadpobudliwy... Źle Ci służy internet? Odstaw go na trochę.
Myślałem, że chociaż tutaj znajde trochę kultury, a tu zaledwie czepianie się.. o nic !
Darth ReX napisał(a):W sumie w Prypeci zrobił się taki wojenny klimacik: przebijasz się z grupą stalkerów i jesteście atakowani przez Monoliciarzy. Wszędzie słychać strzały itd. Ale nie tego chciałem.
Mnie denerwowała horda Monolitu w Sarkofagu, bugi w postaci znikających ciał, respawny bandytów na wysypisku,
no i co najgorsze: powtarzające się schowki...)
Człowiek chce tu nowego towaru poszukać, artefaktów, ulepszonych broni kombinezonów, ale co po chwile odkrywają się wcześniej przeszukane schowki...
I do pana 'małpy w czerwonym':
Coś z Tobą nie tak ? Jesteś cholernie nadpobudliwy... Źle Ci służy internet? Odstaw go na trochę.
Myślałem, że chociaż tutaj znajde trochę kultury, a tu zaledwie czepianie się.. o nic !
Ale nie bój nic, tutaj moderatorzy zmieniają się co jakiś czas Wink
Mak napisał(a):Co do powtarzających się schowków, przykładowo:
Zabijam wojskowego w Agropromie, przeszukuję jego ciało i pojawia się info o schowku na wysypisku. Przeszukuję schowek, zbieram fanty, wszytsko ok. Następnie zabijam monoliciarza w Czerwonym Lesie, przeszukuję ciało, dostaję info o schowku... Niestety o tym samym schowku, który przeszukałem 'pół gry' temu..
bysztel napisał(a): chcoiaz oczywiscie zapomniano o dość podstawowym załozeniu czyli takim, ze przeszukane schowki zostaja wykreslone z listy i nastepne postacie juz o nich "nie wiedzą".
CLEAR SKYline napisał(a):Mogli chociaż przypisać schowki i ich zawartość do klasy postaci lub postaci powiązanych z właścicielem schowka, bo skąd Monolitianin może wiedzieć, gdzie jest schowek Arniego, albo bandyta w Dziczy zna lokalizację Grobu Kła?
Nurek napisał(a):Jest takie przypisanie, wystarczy przejrzeć pliki konfiguracyjne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości