przez Keldorn WistBlade w 23 Cze 2008, 14:04
Sorki że się wtrącę bo bycie terrorystą to też sztuka kamuflażu i wtapiania się bez uwagi w tłum, Żadna religia w założeniach nie jest zła i nie nawołuje do przemocy i świętych wojen tylko ludzie o pokrzywionych umysłach ją zakrzywiają, naginają i przerabiają do sytuacji tworząc coś co nazywamy dziś bojownikami za imię Allaha. To jest wszystko tak zagmatwane że tylko Ci są się tym zajmują wiedzą o tym dostatecznie dużo, nie jestem pewny ale większość tych co walczą jako terroryści prawdopodobnie nie wie za co walczy bo jest wykorzystywana przez swoich "przełożonych" do wykonywania ich planów.
Amerykanie, a raczej CIA, pomagali Afgańczykom poprzez dostawy broni i szkolenia bo oni walczyli z komuchami czyli Rosjanami ale ZSRR się rozpadło i CIA zaprzestała pomocy, Ci którzy kiedyś byli szkolenia przez agencje wykorzystali wiedzę by walczyć teraz przeciwko USA co daję do myślenia.
Przykład Palestyny i Izraela - tam dzieciaki od wczesnych lat młodości wychowywane są w takiej a nie innej ideologii czyli zabijać Palestyńczyków czy Izraelitów i dla nich to rzecz pojęta a dla nas wręcz przeciwnie. Tak samo jest z terro oni myślą tak bo są tak wychowywani. Jestem przekonany (oczywiście nie wszyscy są źli i mają niecne plany ale my tego nie wiemy, niektórzy to po prostu uchodźcy czy uciekinierzy szukający lepszego życia) że ludzie przyjeżdżający z krajów określanych mianem wylęgarni terrorystów powinni być obserwowani i pod ścisłym nadzorem, może radykalne posunięcia ale bezpieczne dla kraju. Potem się okazuje że jakiś ktoś mieszkający X lat w jakimś kraju wysadził w powietrze jakiś ważny budynek bądź robi coś innego.
To był duży OFF a teraz coś o CoD, misja Polakami, ja nie widzę w tym nic złego w II Wojnie było tych bitew sporo a zrobienie jakiejś mini kampanii Polskiej to nie duży problem a szczerze to fajnie by było zagrać Polakiem, jeśli nawet nie dało by się zrobić samodzielnej kampanii to nawet podłączyć ja do kampanii alianckiej dając nam kilka misji z udziałem Polskich Żołnierzy.
Ostatnio edytowany przez
Keldorn WistBlade, 23 Cze 2008, 14:08, edytowano w sumie 1 raz