Mod jest rewela, a blowouty powalają
,są najlepsze jakie do tej pory widziałem i uważam, że są niezbędne i dają dodatkowy bajer do gry.
Poza tym, wie ktoś może jak zwiększyć "kołysanie" przy chodzeniu, bo na razie grając na tym modzie to podczas chodzenia mam wrażenie jakbym płynął i poruszanie jest jakby nieco za stabilne
.Chyba juz to pytanie ktoś kiedyś zadawał, ale jakoś nie dopatrzyłem sie odpowiedzi, więc je ponawiam, może coś wiecie. To samo tyczy się tej wnerwiającej kropeczki zamiast celownika, był normalny krzyżyk i było o.k. Jak sie nic nie da zrobić i mam z nią grać to już wolę grać zupełnie bez celownika, przynajmniej jest trudniej, bo trzeba dokładnie przycelować giwerą, a tą całą kropkę to raz widać, a raz nie w zależności od tła otoczenia i na co się skieruje spluwę, bo jest tak mała.W/g mnie to akurat twórcom moda nie wyszło, za to reszta czad.
Wiecie może jak te dwa "bajery" zmienić?
Jeśli chodzi o kołysanie to grzebałem w pliku user.itx, zmieniałem wartości w "cam_inert" jednym i drugim, bo sa dwa i nic, żadnej różnicy, nawet jak odpalałem nową gre też nie.We wcześniejszych wersjach tego moda to działało, a tu nie.A z tą kropka to w ogóle nie wiem, gdzie to się zmienia.
Help!!!