MeZZerschmitt napisał(a):[...]
Czy da się z powrotem przywrócić efekt uzdrawiania poprzez bandaże?
[bandage]:identity_immunities
eat_health = 0.0
Jak zwiększyć szybkość przy zwykłym chodzeniu
walk_accel = 17
WyslijWysłany: Dzisiaj
Porobiłem sobie trochę tych ulepszonych artefaktów. Naprawdę robią wrażenie. Liczby typu Bleeding -15000% czy Bulletproof Cap +20% znacznie ulepszają naszą postać
KarwaPL napisał(a):Jedyne co budzi moje zastrzeżenia, to znaczne ułatwienie gry poprzez zwiększenie obrażen poszczególnych broni bez jednoczesnego podniesienia umiejętności komputerowych przeciwników. Teraz już nie trzeba nosić ze sobą tony amunicji, bo do zabicia wroga wystarczają 2 - 4 trafienia z lepszej broni.
KarwaPL napisał(a):Porobiłem sobie trochę tych ulepszonych artefaktów. Naprawdę robią wrażenie. Liczby typu Bleeding -15000% czy Bulletproof Cap +20% znacznie ulepszają naszą postać
Ogólnie cały mod bardzo mi się spodobał. Poprawiono te wszystkie rzeczy, które w taki czy inny sposób drażniły w podstawowej wersji gry.
Jedyne co budzi moje zastrzeżenia, to znaczne ułatwienie gry poprzez zwiększenie obrażen poszczególnych broni bez jednoczesnego podniesienia umiejętności komputerowych przeciwników. Teraz już nie trzeba nosić ze sobą tony amunicji, bo do zabicia wroga wystarczają 2 - 4 trafienia z lepszej broni. Niestety bardzo ułatwiło to rozgrywkę, gdyż NPC'y nawet nie zdążą nas namierzyć a już gryzą glebę. Wybieram się teraz to Mózgozwęglacza, gram na poziomie Hell i nie pamiętam, kiedy ostatnio zostałem postrzelony. Więc sami widzicie. Gdyby nie mutanty nie musiałbym w ogóle naprawiać pancerza.
Pozdrawiam
Keldorn WistBlade napisał(a):...gram na poziomie Hell i nie pamiętam, kiedy ostatnio zostałem postrzelony...
no to mi zaimponowałeś bo nie wiem jakimi kodami (albo trainerami) się posługujesz ale tak się po prostu nie da.
Użytkownicy przeglądający to forum: svt08 oraz 2 gości