Gdzie Można Odnaleźć

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Postprzez Michu w 22 Kwi 2008, 21:17

Nie chcę nic mówić, ale rozwaliłeś całą stronkę forum

Zrób tak [url=TUWKLEJLINK]Klik![/url]

I będzie po problemie.
Awatar użytkownika
Michu
Very Important Stalker

Dołączenie: 10 Lip 2007, 00:34
Ostatnio był: 30 Cze 2024, 22:02
Miejscowość: Jelenia Góra
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 131

Reklamy Google

Re: Bulldog 6

Postprzez Pogan w 22 Kwi 2008, 21:25

Scurko napisał(a):
Junx napisał(a):Granatnik Bulldog 6 można odnaleźć w wiosce w magazynach wojskowych w jednym z domów w piwnicy :D

Ja znalazłem Bulldoga w głównej kwaterze zaraz na prawo od wejścia do niej... wejścia do zbrojowni pilnuje jeden ze strażników Wolności... Ale jest sposób, żeby się tam dostać :wink: :

zaje*iście długi link.
Pozdrowienia

Ja go zawsze nożem w czoło dziubłem i nikt nigdy tego nie zauważył:)
Image
Pogan
Stalker

Dołączenie: 29 Sty 2008, 21:22
Ostatnio był: 12 Lut 2021, 02:24
Miejscowość: Jastrzębie Zdrój
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 0

Postprzez Nadprzewodnik w 27 Kwi 2008, 14:15

Nie lepiej obejrzeć Mega Mapę Zony 8000x3000? Nie wiem po co ten temat, tam jest wszystko opisane co i gdzie można znaleźć.

A Może ktoś podać link do tej ,,Mega Mapy"
Czarny kruk...Krąży...Nad grobem
Awatar użytkownika
Nadprzewodnik
Kot

Dołączenie: 27 Kwi 2008, 09:32
Ostatnio był: 28 Kwi 2008, 15:12
Miejscowość: Prypiat

Postprzez R1FL3 w 27 Kwi 2008, 14:16

@Nadprzewodnik, a umiesz posługiwać się funkcją "Szukaj"?
Image

"Si Vis Pacem, Para Bellum"
Awatar użytkownika
R1FL3
Tropiciel

Dołączenie: 17 Lut 2008, 22:22
Ostatnio był: 19 Mar 2010, 02:30
Miejscowość: Ośno Lubuskie
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 2

Postprzez Famiru w 27 Kwi 2008, 14:30

[quote="R1FL3"]Broń:
Martha (Beretta 92FS) - można znaleźć go u jednego gościa z Powinności, który znajduje się przy bramie na granicy Wysypisko/Bar....

Gdzie moge ją nabyc, by nikogo nie zabijac ? Istnieje taka opcja ?
Awatar użytkownika
Famiru
Tropiciel

Dołączenie: 21 Mar 2008, 10:47
Ostatnio był: 13 Lut 2016, 16:23
Miejscowość: Białystok
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Obokan

Postprzez R1FL3 w 27 Kwi 2008, 14:34

Niestety nie ma takiej opcji. Tylko po instalacji Trader moda możesz kupić Berettę 92 FS u handlarza.
Image

"Si Vis Pacem, Para Bellum"
Awatar użytkownika
R1FL3
Tropiciel

Dołączenie: 17 Lut 2008, 22:22
Ostatnio był: 19 Mar 2010, 02:30
Miejscowość: Ośno Lubuskie
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 2

Postprzez RogueTrooper w 28 Kwi 2008, 13:29

Wspomnianą berettę ma gościu z Powinności którego ratujemy z Nabojem w Dolinie Mroku (nie pamiętam jak mu było, jakoś Markiz albo podobnie :) ). Z tego co wiem po instalce patcha 1.00005 można już ja kupić u Barmana lun Sidorowicza.
Image
Awatar użytkownika
RogueTrooper
Tropiciel

Dołączenie: 08 Cze 2007, 17:00
Ostatnio był: 18 Gru 2013, 22:44
Miejscowość: Czarnobylska Elektrownia
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 3

Postprzez Rasalom w 30 Kwi 2008, 11:10

Fort MK2 można zdobyć na samym początku.
Wystarczy idąc po pendrive-a Żwawego olać Wilka tylko od razu pójść na bandytów.
(w wagonie, obok tego stalkera, którego (chyba większiość grających) ratuje apteczką, w metalowej kasetce jest bezgłośny pistolet+apteczka+amunicja)
Nie brać od Żwawego zlecenia na kombinezon(jeśli się weźmie to może nie wyjść (2 razy tak mi się zdarzyło)), wrócić do Wilka i z nim zagadać.
Za likwidację bandytów da tegoż właśnie Forta (ale bez noża. Nóż dostanie sie dopiero po pierwszej walce na arenie)

Obrzyna można znaleźć na dachu wykolejonej lokomotywy (razem z artefaktem "kamienna krew" amunicją i... Chyba bandażami (nie pamiętam...))
Trzeba tylko uważać, bo jest tam cała masa anomalii, a i aby dostać się na lokomotywę trzeba się trochę namęczyć...

Obokana w kordonie także można zdobyć...
Tylko to dość ryzykowne... I czasochłonne...
Enyway
Najpierw trzeba zaczepić i ubić 3-osobowy oddział wojskowych, patrolujących drogę pomiędzy posterunkiem a obozem kotów.
Tylko trzeba uważać, bo ta akcja spotka się z niemal natychmiastową akcją odwetową pod postacią 8- 12-osobowego oddziału Specnaz (w kombinezonach Beryl).
Kiedy (w domyśle : "jeśli") ich się pokona należy przeprowadzić własną akcję odwetową.
Atakuje się na posterunek wojskowy (w dzień koniecznie) Obokana ma dowódca (w nocy ma szturmowego AK), łatwo go rozpoznać, bo ma wojskowy beret, zamiast chusty, czy hełmu.
Jeśli zdaży się, że dowódca będzie miał szturmowego AK (bo może) Wtedy trzeba poczekać do zmiany warty. Pojawi się 4 ze Specnazu i każdy będzie miał Obokana.

Pancerz najemników:
Za Wilkiem jest drabina prowadząca na strych. wchodzi się po niej, ale nie do wnętrza, tylko po błękitnej belce na dach. (z niskim przykucem, bo inaczej będzie się spadać)
Z tego dachu sprintem przeskakuje się na dach pierwszego domu od drogi. Tam od strony drogi jest otwór w dachu, przez który widać skrzynię.(dla pewności zrobić kwiksejwa) Przestrzelić skrzynie i mamy pancerz...
(czasem pancerz- zależy to od kąta pod jakim przestrzeli się skrzynie - może upaść w miejscu poza zasięgiem... Wtedy trzeba odpalić sejwa i spróbować ponownie...)

(później dam link do Gameplay-ów, bo nie mam ich teraz przy sobie (Gameplay-ów znaczy się), a na domowym nie mam neta...)
Awatar użytkownika
Rasalom
Kot

Dołączenie: 29 Kwi 2008, 12:01
Ostatnio był: 06 Lut 2015, 10:06

Postprzez trojanuch w 30 Kwi 2008, 11:32

Fort MK2 można zdobyć na samym początku.
Wystarczy idąc po pendrive-a Żwawego olać Wilka tylko od razu pójść na bandytów.
(w wagonie, obok tego stalkera, którego (chyba większiość grających) ratuje apteczką, w metalowej kasetce jest bezgłośny pistolet+apteczka+amunicja)
Nie brać od Żwawego zlecenia na kombinezon(jeśli się weźmie to może nie wyjść (2 razy tak mi się zdarzyło)), wrócić do Wilka i z nim zagadać.
Za likwidację bandytów da tegoż właśnie Forta (ale bez noża. Nóż dostanie sie dopiero po pierwszej walce na arenie)

Yyyyy, jak zniszczyć metalową kasetkę nie posiadając noża (ani żadnej innej broni)?
Image
Crazy Misery Brewer
Awatar użytkownika
trojanuch
Modder

Dołączenie: 17 Gru 2007, 07:31
Ostatnio był: 03 Lis 2021, 13:37
Miejscowość: Łódź
Kozaki: 160

Postprzez Rasalom w 30 Kwi 2008, 11:55

Strącić ją na podłogę...
Wskoczyć na skrzynię, na której ona leży i przejść po niej. Gdy spadnie na podłogę to się rozpadnie...

Ewentualnie przy przejściu do drugiej części Kordonu obstawionym przez wojsko są jakieś zabudowania, w jednym z budynków jest ciało bandyty z PMm...
Awatar użytkownika
Rasalom
Kot

Dołączenie: 29 Kwi 2008, 12:01
Ostatnio był: 06 Lut 2015, 10:06

Postprzez Ganz w 01 Maj 2008, 10:58

WSS winorez-Można go znaleść w Magazynach wojskowych,w jedynm z budynków.

P.S
Nie pamiętam gdzie to jest :D

No właśnie w tym jest problem, bo taki post nie wnosi nic nowego do dyskusji. Nie podałeś dokładnego miejsca, tylko nazwę mapki. A zastanawiałeś się ile jest budynków w Magazynach wojskowych? Mam Cię na oku. - SF
Awatar użytkownika
Ganz
Kot

Dołączenie: 29 Lut 2008, 16:40
Ostatnio był: 23 Sie 2010, 19:02
Miejscowość: z przejechanego stalkera:)
Ulubiona broń: Threaded SPSA-14

Postprzez Pogan w 01 Maj 2008, 11:42

Wintorez jest Tutaj
Image