Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Najemnik w 17 Paź 2016, 23:17

A mnie wpienia jedna rzecz. To wszędzie panujące malkontenctwo. Wszyscy narzekają, wkurzają się. Jak to ujęła Edka: Strach się odezwać, wszystko chu*owe i wszyscy brzydcy. Więc zawarłem swoją myśl w jednym obrazku:
Image
16:19 Edka: Strach się odezwać, wszystko chu*owe i wszyscy brzydcy.
Awatar użytkownika
Najemnik
Tropiciel

Dołączenie: 28 Lut 2009, 02:41
Ostatnio był: 06 Lis 2024, 23:05
Miejscowość: Gopnikowo
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Sniper Obokan
Kozaki: 261

Reklamy Google

Postprzez Universal w 18 Paź 2016, 04:34

Panie szanowny, odpisów w tym temacie jest więcej choćby z tego powodu, że tu toczą się mniej lub jeszcze mniej sensowne dyskusje, których zazwyczaj nie ma w "Co was cieszy". Tam jest kozaczek, buzi w czółko i spać. Tu częstokroć jest kilka postów odpisów, więc masz nabitą tę różnicę. Ponadto - prawie rok różnicy między nimi. A poza tym - w tym antyludzkim państwie... :stonoga:
Język kłamie głosowi, a głos myślom kłamie; myśl z duszy leci bystro, nim się w słowach złamie.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 09 Lis 2024, 11:31
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 1052

Postprzez grzegorzgrzegorz w 18 Paź 2016, 11:35

A mnie wpienia to że się wpieniamy :D a dlaczego? A dlatego że przykładowo narzekamy na "mondrych" u władzy i tracimy energię na komentowanie tego wszystkiego, całej polityki, niczym naiwne dzieci które się kłócą o zabawki. Po co to wszystko? Wpienianie się na różne sytuacje, z powagą do określonego wieku i tak się będziemy wpieniać aż dożyjemy wieku starczego i stwierdzimy - O kur.... przeleciało mi życie na pierdoły
grzegorzgrzegorz
Kot

Dołączenie: 06 Wrz 2016, 11:48
Ostatnio był: 10 Lis 2016, 15:28
Kozaki: 2

Postprzez vandr w 18 Paź 2016, 18:26

Spoko, mam w planach założyć nowy temat, który również naku*wi równie tyle postów a będzie w podobnej tematyce :D
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!

Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Universal.
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 12 Sie 2024, 20:47
Kozaki: 1747

Postprzez Mito w 18 Paź 2016, 19:01

A mnie doprowadzają do szału ludzie, którzy mówią "Przestań się wpieniać, i tak nic nie zmienisz". No, jasne. Czyli 40% frekwencji wyborczej (pewnie większość mohery i fanatycy) jest dlatego, bo 10% faktycznie nie mogło głosować, a 50% stwierdziło "I tak nic się nie zmieni" i miało wywalone. Po chudy byk robić cokolwiek, jak można mieć wywalone.
Spolszczenie do Misery: The Armed Zone (Ja & Imienny)
Ciekawe kiedy ilość moich kozaczków przekroczy moje IQ Image
Awatar użytkownika
Mito
Legenda

Dołączenie: 17 Sie 2014, 21:21
Ostatnio był: 29 Mar 2019, 02:46
Kozaki: 271

Postprzez Tajemniczy w 18 Paź 2016, 21:13

grzegorzgrzegorz napisał(a):A mnie wpienia to że się wpieniamy :D a dlaczego? A dlatego że przykładowo narzekamy na "mondrych" u władzy i tracimy energię na komentowanie tego wszystkiego, całej polityki, niczym naiwne dzieci które się kłócą o zabawki. Po co to wszystko? Wpienianie się na różne sytuacje, z powagą do określonego wieku i tak się będziemy wpieniać aż dożyjemy wieku starczego i stwierdzimy - O kur.... przeleciało mi życie na pierdoły

>miej 23 lata
>nie miej jeszcze żadnej pracy
>w UP same biedaoferty
>nie wpieniaj się
> :u3:
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Pangia w 18 Paź 2016, 22:01

Tajem, weź ludzi nie osłabiaj. Szukanie pracy w UP to jak proszenie księdza o zapomogę. To tylko w teorii działa, w praktyce to możesz sobie co najwyżej obejrzeć drzwi z drugiej strony. W necie poszukaj, w ogłoszeniach, a najlepiej to ogarnij miesięczny do Lublina i tam se szukaj roboty.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Kozaki: 854

Postprzez Tajemniczy w 18 Paź 2016, 22:11

Też powoli myślę nad Lublinkiem bo chłop 23 letni bez roboty to jest jakieś... nieporozumienie :stonoga: . U mnie jest jeno szynobus do Lublina autobus był jeden, o 5 rano wyjeżdżał o 5 wieczorem wracał ale zlikwidowali :(
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Kozaki: 517

Postprzez Pangia w 19 Paź 2016, 10:01

Jakbyś był z Łęcznej, to nie byłoby problemu, tam to autobusów jeździ tyle, że chyba tak często nie wywozili ludzi na Majdanek :suchar:
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Kozaki: 854

Postprzez Universal w 19 Paź 2016, 13:52

Mito napisał(a):Czyli 40% frekwencji wyborczej (pewnie większość mohery i fanatycy)

Co Ty pierdo*isz :E
:

Image

Tajemniczy napisał(a):>miej 23 lata

http://up.oblivionlost.pl/images/578448 ... 571985.png

Ja swoją robotę znalazłem w internecie. Narzekam na nią, owszem, wku*wia mnie, ale ją mam. I w zasadzie jest zdalna, więc mógłbyś być w Piździszewie Małym i o ile miałbyś te parę megabitów, to masz na dobre kredki, średnie waciki i dwa kiepskie piwa miesięcznie (12 dni, z czego dwie soboty -> ~1000 na rękę przy odrobinie chęci których nie mam od półtora roku; lub ~1200 jeśli nocna zmiana). A to głównie dlatego, że nie bardzo mogę łączyć pracę ze studiami bo chu*owy plan.

Zastanów się co umiesz robić, weź dupę w troki i to rób. Jeśli nie umiesz nic, to głoduj. Chociaż się jeszcze taki nie narodził, co by nic nie potrafił.
Tajemniczy napisał(a):U mnie jest jeno szynobus do Lublina autobus był jeden, o 5 rano wyjeżdżał o 5 wieczorem wracał ale zlikwidowali :(

Aż podmieniłem, bo Kadr ku*wą jest i zgłosił roszczenia. Psy ogrodnika.
Ostatnio edytowany przez Universal, 20 Paź 2016, 18:13, edytowano w sumie 1 raz
Język kłamie głosowi, a głos myślom kłamie; myśl z duszy leci bystro, nim się w słowach złamie.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 09 Lis 2024, 11:31
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 1052

Postprzez trolololo w 19 Paź 2016, 16:59

Ciąg dalszy tamtego mojego posta z poprzedniej strony...
:

Dostałem 69pkt, od 70 było wysyłane (łącznie było chyba jakie 85 pkt) :facepalm: a sądząc po tym ilu zapewne się dostanie, wysłanie gwarantowało awans :u3:

Jakby powiedzieli że konkurs jest z całości materiału, to powtórzyłbym mroczne wieki, i epokę Napoleon+, ale nie "konkurs jest o Jagiellonach", i zwie się "Jagiellonowie na tle historii Polski i świata". :kupa: prawda. Był materiał od pierwszej klasy, brakowało tylko Wielkiej Lechii, i Imperium Hwan :u3:
Deszczyk pada , RAM mi zjada...
trolololo
Legenda

Dołączenie: 25 Wrz 2013, 13:03
Ostatnio był: 24 Mar 2023, 18:36
Miejscowość: Na granicy LTE
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 118

Postprzez Hoshka w 20 Paź 2016, 12:28

Korki na mieście, wszechobecne remonty dróg.
Robią u nas most, który jest poprawiany średnio co 2 lata... Ma być remontowany przez rok. Korki trwają po pół godziny... Mało tego na drugim końcu miasta też jest remont drogi pod szpitalem. Zazwyczaj droga do szkoły zajmuje mi.... około godziny. Dziś jechałam dwie i pół. I jeszcze żebyśmy stali tak normalnie. To nieeeee. Od mostu jest 5 km spokoju, wyjazd z dworca i już się stoi... Odległość około 10 km pokonywać przez ponad godzinę...
Dodam że dziś zaspałam, chciałam przyjechać tak koło dziesiątej. Byłam w szkole po 11. Na cholerę przychodzić mi na 4 lekcje?
Middle fingers up, if you don't give a fuck!
Awatar użytkownika
Hoshka
Stalker

Dołączenie: 01 Wrz 2013, 15:42
Ostatnio była: 03 Gru 2023, 01:38
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 218

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum