Hmm... Dziś raczej co mnie smuci..
Po pierwsze dzisiaj straciłem swoją ukochaną replikę M4. Danie jej koledze było wielkim błędem, a miało być urozmaicenie otrzęsin klas pierwszych. Po drugie coraz bardziej smuci mnie to co robiłem ze swoim życiem. Uważam że lata 2000-2010 były jednymi z najlepszych, jakie dano mi na dzieciństwo, tymczasem spektularnie to zje*ałem... Teraz jakoś się nie mogę odnaleźć. Do pokolenia pochylonych głów kompletnie nie pasuje. Mam GT505 , żadnego Messengera czy Tindera(nie miałbym go nawet w lepszym), na Fb zaglądam od święta, o snapchacie nie mówiąc. (CTZDC)
Martwi mnie co się porobiło(raczej do czego nie mogę się przystosować) z muzyką, filmem itp. Dzisiejsza ,,muza'' którą puszczają moi znajomi(Cypis i reszta) oraz taka jak na 4Fun Dance po prostu do mnie nie trafia, żadnego sensownego tekstu, tylko jakiś parapet. Zresztą ogólnie staroświecki jestem na maksa, więc nic do mnie nie trafia. Cd action które lubiłem zeszło według mnie na psy, TV szczególnie, ogólnie cechy dzisiejszej młodzieży nie pasują do mnie. Na marginesie: Nie palę i nie piję, unikam imprez i podobnych, jestem samotnikiem itd.
Z niepokojem patrzę w przyszłość, bo martwię się, że mogę nie dać sobie rady, zresztą i tak rysuje się w ciemnych barwach. Raczej nie będę miał partnerki(bo która mnie weźmie
) i raczej(czytaj na pewno) nie założę rodziny. A tak teraz nie mogę ogarnąć matmy(ni cholery)
Hmm... kryzys wieku licealnego... Jeżeli ma ktoś stare Cd actiony albo Clicki to pisać na priv, kupię chętnie.
Jesteśmy Szturmowcami. Żyjemy Razem, Walczymy Razem i Umieramy Razem. Swoje życie poświęciliśmy Służbie.
,,Pogadamy później. Podczas emisji dostaję szczękościsku"- Porucznik Podorozny
„Nie ma rozpaczliwych sytuacji. Są tylko zdesperowani ludzie”.- Heinz Guderian
POWIEDZMY SOBIE UCZCIWIE : Podobnego S.T.A.L.K.E.R.A jak te 3 części już nie będzie. Trzeba zdławić w sobie ten ból i przyjąć to do wiadomości, że S.T.A.L.K.E.R. 2 MOŻE NAS ZAWIEŚĆ.
Możesz stracić wiarę w innych, ale nigdy w samego siebie- Optimus Prime
Ci ludzie pustyni miotający meblami kuchennymi to prawdziwe sku*wysyny matki natury. - Opis Burerów.