Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez vandr w 02 Wrz 2016, 22:29

nie wstyd ci za napisanie "cyganie" z wielkiej litery? powinieneś się wstydzić

wszystko mnie wku*wia.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!

Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive KOSHI.
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 12 Sie 2024, 20:47
Kozaki: 1747

Reklamy Google

Postprzez KOSHI w 02 Wrz 2016, 22:33

Pozdrawiam ku*wę z nr rejestracyjnym STA 949 coś tam dalej któremu rozje*ię ryj jak ch*ja znajdę. Ciesz się kutasie, że na światłach szybko się zmieniało zielone cwelu je*any, bo bym cię wyciągnął z auta i zaje*ał za zafundowanie mi zapie*dalanie bo zieleńcu i spie*dalanie na pobocze. Debil je*any wyprzedza 10 aut i zapie*dala na czołówkę z Tirem, a potem szuka miejsca, żeby spie*dolić. ku*wa musku brak, ino pie*dolnąć takiego dauna pałą w łeb.

PS, vandryjski, a życię cię nie boli? bo mnie tak :E
Image
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Dołączenie: 16 Paź 2010, 13:13
Ostatnio był: 26 Paź 2024, 02:31
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 649

Postprzez Poldzer w 03 Wrz 2016, 10:52

Mnie spie*doliło sie wczoraj wszystko co mogło:
1. wyje*ała mi sie paleta z towarem do zapakowania,
2. Wylała mi sie kawa pod moim miejscem pracy i musiałem dreptać w błocie aż wyschnie(na zakładzie dosyć gorąco jest)
3. Skaleczyłem sie nożem i mam pręgę na łokciu z 20cm.

Grunt, że drezyna chodzi bez problemów.

P.S: A no i zgubiłem dowód osobisty, ale już zgłosiłem do urzędu więc pożyczki na mnie nie wezmą :caleb:
Awatar użytkownika
Poldzer
Legenda

Dołączenie: 02 Paź 2013, 17:17
Ostatnio był: 19 Paź 2024, 15:59
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 239

Postprzez Pangia w 03 Wrz 2016, 11:15

Leo0502 napisał(a):Wpienia mnie, że nie można, jak na prawdziwego Polaka przystało, ponarzekać sobie w tym temacie, bo zaraz ktoś się wymądrza, że to on ma gorzej i w ogóle czemu się odzywasz, nie wiesz, jak to jest mieć źle, wcale nie masz zapie*dolu, mam gorzej od ciebie etc. Nosz kurde, człowiek nie może sobie ulżyć. Przecie nikt nie wymaga od was czytania swojego marudzenia (choć tu mogę się mylić) :facepalm:

To właśnie jest ta ku*wa Polska :stonoga:

Mnie wku*wiła matka. Mówię jej: jadę do Wrocławia po auto, do Rzeszowa będę jechał Ducato, nawet jej maila pokazałem, bo weszła do pokoju jak miałem akurat otwartą skrzynkę. Przy okazji wspomniałem jej, że jadę o 6 rano, żeby tam być w jakichś racjonalnych godzinach i w drodze powrotnej zahaczyć o kogoś znajomego. Efekt: pie*dolone cztery razy się pytała, czym wrócę z Wrocławia („a, no to czym tam pojedziesz?”), jak już tam byłem to mnie pytała, o której dokładnie wrócę do domu (taaaa, na pewno ku*wa wiem ile mi zajmie przejechanie prawie 500 km, przecież nie ma korków ani wypadków w naszym cudownym kraju), a jak wieczorem nie mogła się dodzwonić, bo się zasiedziałem za Oświęcimiem (na pewno Łejve już rozpowiedział komu mógł, u kogo miałem przystanek :u3: ), to jeszcze przez telefon wydarła na mnie japę, jak pisałem jej SMS-a, że jestem za Krakowem i wracam do domu („BO MÓWIŁEŚ ŻE MOŻE A NIE ŻE NA PEWNO”, no i pewnie ku*wa dlatego nie byłem rano w robocie – normalnie to bym poszedł, pojechał o 10tej i wrócił z Wrocławia gdzieś między pierwszą a trzecią w nocy, żaden problem dla mnie). I wielce obrażona nawet się nie odezwała słowem, jak wróciłem do domu. I jeszcze mnie dzisiaj rano obudziła zupełnie bez powodu.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wave.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Postprzez LSkiper w 22 Wrz 2016, 15:59

Na tę chwilę wku*wia mnie nieziemsko brak Zippo z racji wysłania jej do dojczlandu na serwis. Jak znowu będzie się miesiąc tłuc po celnikach to mnie ch*j jasny strzeli bo z rana zimno a iPhone średnio do ogrzewania rąk się nadaje :caleb: wku*wia mnie ponadto ciągnące się zamówienie z odbiorem osobistym, które powinno być załatwione do wczoraj, a dalej się nie zmienia status zamówienia z "zaakceptowane".
MSI B450A Pro MAX/Ryzen 7 5800X3D/MSI Radeon RX 6700XT/32GB DDR4 3600MHz/2TB WD Blue + 2TB SSD/Logitech MX Master/W10/Cooler Master MWE Gold V2 750W
Samsung Galaxy S22 Ultra

Za ten post LSkiper otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wheeljack.
Awatar użytkownika
LSkiper
Tropiciel

Dołączenie: 19 Gru 2011, 23:27
Ostatnio był: 13 Lis 2024, 00:28
Miejscowość: Posen
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 38

Postprzez PRZEMEK ŁOWCA w 22 Wrz 2016, 18:53

Hmm... Dziś raczej co mnie smuci..
:

To może być niesamowicie nudne, więc zastanów się

Po pierwsze dzisiaj straciłem swoją ukochaną replikę M4. Danie jej koledze było wielkim błędem, a miało być urozmaicenie otrzęsin klas pierwszych. Po drugie coraz bardziej smuci mnie to co robiłem ze swoim życiem. Uważam że lata 2000-2010 były jednymi z najlepszych, jakie dano mi na dzieciństwo, tymczasem spektularnie to zje*ałem... Teraz jakoś się nie mogę odnaleźć. Do pokolenia pochylonych głów kompletnie nie pasuje. Mam GT505 , żadnego Messengera czy Tindera(nie miałbym go nawet w lepszym), na Fb zaglądam od święta, o snapchacie nie mówiąc. (CTZDC)
Martwi mnie co się porobiło(raczej do czego nie mogę się przystosować) z muzyką, filmem itp. Dzisiejsza ,,muza'' którą puszczają moi znajomi(Cypis i reszta) oraz taka jak na 4Fun Dance po prostu do mnie nie trafia, żadnego sensownego tekstu, tylko jakiś parapet. Zresztą ogólnie staroświecki jestem na maksa, więc nic do mnie nie trafia. Cd action które lubiłem zeszło według mnie na psy, TV szczególnie, ogólnie cechy dzisiejszej młodzieży nie pasują do mnie. Na marginesie: Nie palę i nie piję, unikam imprez i podobnych, jestem samotnikiem itd.
Z niepokojem patrzę w przyszłość, bo martwię się, że mogę nie dać sobie rady, zresztą i tak rysuje się w ciemnych barwach. Raczej nie będę miał partnerki(bo która mnie weźmie :( ) i raczej(czytaj na pewno) nie założę rodziny. A tak teraz nie mogę ogarnąć matmy(ni cholery)

Hmm... kryzys wieku licealnego... Jeżeli ma ktoś stare Cd actiony albo Clicki to pisać na priv, kupię chętnie.
Jesteśmy Szturmowcami. Żyjemy Razem, Walczymy Razem i Umieramy Razem. Swoje życie poświęciliśmy Służbie.
,,Pogadamy później. Podczas emisji dostaję szczękościsku"- Porucznik Podorozny
„Nie ma rozpaczliwych sytuacji. Są tylko zdesperowani ludzie”.- Heinz Guderian
POWIEDZMY SOBIE UCZCIWIE : Podobnego S.T.A.L.K.E.R.A jak te 3 części już nie będzie. Trzeba zdławić w sobie ten ból i przyjąć to do wiadomości, że S.T.A.L.K.E.R. 2 MOŻE NAS ZAWIEŚĆ.
Możesz stracić wiarę w innych, ale nigdy w samego siebie- Optimus Prime
Ci ludzie pustyni miotający meblami kuchennymi to prawdziwe sku*wysyny matki natury. - Opis Burerów.
Awatar użytkownika
PRZEMEK ŁOWCA
Tropiciel

Dołączenie: 03 Paź 2014, 20:18
Ostatnio był: 15 Lis 2022, 21:51
Miejscowość: Pralnia Samoobsługowa Prypeć
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 32

Postprzez Mito w 22 Wrz 2016, 19:36

Wiesz, stwierdzenie "nie jestem taki jak przeciętny gimbus Brajan, przez to nie znajdę sobie nikogo i nie założę rodziny, zje*ałem sobie życie" jest... żałosne. Powinieneś sobie dobierać znajomych, a nie szlajać się z pierwszym lepszym kompostem umysłowym. To o czym opowiadasz, to nie nazywa się byciem "staroświeckim na maksa", tylko posiadaniem przewagi intelektualnej wobec pozostałych. To samo tyczy się muzyki, aplikacji na telefonie, odwiedzanych stron, nałogów lub ich braku i uczęszczania na imprezy.
Poza tym, twoje (jak i moje) dzieciństwo nie zostało zje*ane przez ciebie czy twoich kolegów, tylko przez Ministerstwo "Edukacji". Znaj różnicę.
Jeżeli już zmianę doboru znajomych, polecam poszukać ludzi nieco bardziej inteligentnych. No wiesz, mam na myśli takich, którzy umieją czytać, potrafią nawet coś napisać, lubią kreatywną muzykę czy konstruktywną rozmowę.
Zwykle odpowiedni "przesiew" robi się jeżeli wybierzesz szkołę trochę bardziej wysokiego poziomu od innych. Średnie IQ w takich miejscach sporo przewyższa okoliczne.

A co do matmy - albo nie masz do tego smykałki, albo masz ch*jowego nauczyciela. Z obu sytuacji da się wyjść za pomocą kolegi z klasy, który umie coś dobrze wytłumaczyć.
Spolszczenie do Misery: The Armed Zone (Ja & Imienny)
Ciekawe kiedy ilość moich kozaczków przekroczy moje IQ Image

Za ten post Mito otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy.
Awatar użytkownika
Mito
Legenda

Dołączenie: 17 Sie 2014, 21:21
Ostatnio był: 29 Mar 2019, 02:46
Kozaki: 271

Postprzez Tajemniczy w 22 Wrz 2016, 20:25

Na marginesie: Nie palę i nie piję, unikam imprez i podobnych, jestem samotnikiem itd.
Z niepokojem patrzę w przyszłość, bo martwię się, że mogę nie dać sobie rady, zresztą i tak rysuje się w ciemnych barwach. Raczej nie będę miał partnerki(bo która mnie weźmie :( ) i raczej(czytaj na pewno) nie założę rodziny.

Do Alchemika wiele ci brakuje :suchar: .No i co że nie masz znajomych? Z ludźmi i tak będziesz musiał się kontaktować, jak nie na studiach to w pracy, w końcu znajdziesz grupę z którą będziesz musiał współpracować, czy to na studiach na roku czy w pracy, wśród nich na pewno znajdziesz ludzi których zaakceptujesz, całego życia nie przesiedzisz w piwnicy z kompem odpalonym na sztalker peel. Nie chodzisz na imprezy za to możesz wykorzystywać czas na coś pożyteczniejszego naukę, hobby, sport, u twoich kolegów szkolnych osiągnięciem tymczasem będzie nie zrzyganie się albo zaliczenie zgona gdy będą pili ćwiartkę za śmietnikiem. Zbytnio czarnowidzisz a nie widzisz pozytywnych aspektów swojej sytuacji. I nie ma czegoś takiego jak "bycie staroświeckim" po prostu JESTEŚ SOBĄ (w dzisiejszych czasach to wielka sztuka) a nie idziesz pod dyktando grupki szkolnych przygłupków którzy w większości skończą w korporacji :stonoga: z nieco ponad 1000zł do ręki albo będą w Anglii kłaść tynki/podcierać tyłki starym Hansom czy Jürgenom a w kraju chwalić się jak to łoni nie zarobili w czy miesionce.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Kozaki: 517

Postprzez Leo0502 w 22 Wrz 2016, 20:32

Co jest złego w nie piciu i nie paleniu? Ja ani nie palę, ani nie piję i jakoś żyję, w niczym mi to nie przeszkadza

Do tematu:
Wpienił mnie autobus, który nie przyjechał i drugi autobus, który się spóźnił i ostatecznie spóźniłem się do szkoły. Dzień bez samochodu i darmowa komunikacja miejska, szkoda, że nie przyjeżdża... A najlepsze, że to był drugi przystanek linii, więc to nie mogło być opóźnienie, w ogóle nie przyjechał
Leo0502
Tropiciel

Dołączenie: 20 Wrz 2012, 18:10
Ostatnio był: 09 Lis 2024, 00:54
Miejscowość: Pierdziszewice wylotem na Dupów
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 140

Postprzez trolololo w 24 Wrz 2016, 08:24

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8275528427

#TegoRakaJużNiePowstrzymacie

Problem z książkami Bieszka jest taki, że jest ona napisana tak, że mimo nadinterpretacji, i przekłamań niby pokazuje jakieś "dowody", które ludzie bez wiedzy mogą wziąć za prawdę objawioną. Boję się o przyszłość Polski, jeśli ludzie uważają krzyżaków za "zbrojne ramię Watykanu", albo że "Goci, Wandalowie, Scytowie, Sarmaci, Hunowie, i wszyscy Germanie to Słowianie", lub też że "Chrobry był Cesarzem, bo Otto go koronował w Gnieźnie", i tym podobne bzdury.
Deszczyk pada , RAM mi zjada...
trolololo
Legenda

Dołączenie: 25 Wrz 2013, 13:03
Ostatnio był: 24 Mar 2023, 18:36
Miejscowość: Na granicy LTE
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 118

Postprzez PRZEMEK ŁOWCA w 24 Wrz 2016, 13:00

Tajemniczy nie powiedziałem że nie mam znajomych, tylko że jestem samotnikiem, więc unikam ich i sam spędzam czas, wolę towarzystwo ścian, tak wrazie coś. Zresztą sporo też jest zżytych ze mną i wskoczylibyśmy za sobą w ogień, ale niekoniecznie ich styl życia mi odpowiada.
Ostatnio edytowany przez PRZEMEK ŁOWCA, 24 Wrz 2016, 13:03, edytowano w sumie 1 raz
Jesteśmy Szturmowcami. Żyjemy Razem, Walczymy Razem i Umieramy Razem. Swoje życie poświęciliśmy Służbie.
,,Pogadamy później. Podczas emisji dostaję szczękościsku"- Porucznik Podorozny
„Nie ma rozpaczliwych sytuacji. Są tylko zdesperowani ludzie”.- Heinz Guderian
POWIEDZMY SOBIE UCZCIWIE : Podobnego S.T.A.L.K.E.R.A jak te 3 części już nie będzie. Trzeba zdławić w sobie ten ból i przyjąć to do wiadomości, że S.T.A.L.K.E.R. 2 MOŻE NAS ZAWIEŚĆ.
Możesz stracić wiarę w innych, ale nigdy w samego siebie- Optimus Prime
Ci ludzie pustyni miotający meblami kuchennymi to prawdziwe sku*wysyny matki natury. - Opis Burerów.
Awatar użytkownika
PRZEMEK ŁOWCA
Tropiciel

Dołączenie: 03 Paź 2014, 20:18
Ostatnio był: 15 Lis 2022, 21:51
Miejscowość: Pralnia Samoobsługowa Prypeć
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 32

Postprzez Tajemniczy w 24 Wrz 2016, 13:03

@trolololo
Każda potwora znajdzie swego amatora, jeden wierzy w płaskie ziemie, drugi w reptylian a trzeci w Słowian walczących z Aleksandrem Wielkim i pokonujących wojska Cezara. Po części winny za istnienie takich bajkopisarzy jest nasz kochany system edukacji, zamiast uczyć w szkole o kulturze słowiańskiej poświęca się jej jedną/dwie lekcje, za to kulturze greckiej/rzymskiej/egipskiej kilkanaście. Nie dziwmy się więc potem że ludzie wierzą w rzeczy które zmanipulowany przez Żydów i Watykan normalny historyk może skwitować wymownym gestem w okolicy czoła.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Kozaki: 517

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 7 gości