Wiewi0r napisał(a):Poczta Polska. Wg. śledzenia przesyłek, polecony na który czekam od wtorku nie opuścił Łodzi.
Tajemniczy napisał(a):Szturm telemarketerów z jakiegoś banku Krzak. Dziś od 9 do 14 3 razy do mnie dzwonią.
Universal napisał(a):Tajemniczy napisał(a):Szturm telemarketerów z jakiegoś banku Krzak. Dziś od 9 do 14 3 razy do mnie dzwonią.
A widzisz pan, odkąd zmieniłem numer nikt już się do mnie nie dodzwania. Fakt faktem, że połowa znajomych nie ma mojego numeru mimo stosownego komunikatu na fb, ale i te telemarketingowe ku*wy też nie Nie wiem jakim trzeba być desperatem lub debilem, żeby zgodzić się na tak parszywą "pracę".
Praca jak każda inna. Takie czasy, że tym lepiej się zarabia, im bardziej wk♥rwia się ludzi naokoło.
Tajemniczy napisał(a):Z tym dobrym zarobkiem bym polemizował. Wróble ćwierkają że tam wypłata zależy od tego ile umów popiszesz/ile garnków/magicznych kołder wciśniesz emerytkom oraz jest tam duża rotacja ludzi, jedni odchodzą na ich miejsce przychodzą następni.
Universal napisał(a):A co robi telemarketer? Tylko wku*wia, bo wartość pracy takiego jest zerowa i ni ch*j nie przyczynia się do mitycznego wzrostu gospodarczego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości