Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Arapskyy w 12 Maj 2016, 15:28

Byłem kilka dni temu ( we wtorek) z rodzicami w Olsztynie w szpitalu. Siostra była u mówiona ja pojechałem, bo nie chciało mi się iść do szkoły. Na 11:15 mieliśmy już tam być, więc pojechaliśmy. Ale co tam zastałem to przechodzi ludzkie pojęcie. Musieliśmy czekać 3,5h, bo szanownym panom i paniom lekarzom nie chciało się przyjąć nas wcześniej. Po prostu mieli wywalone na to, że tuż za drzwiami cierpią ludzie. Na chacie byłem o 15:00. A przed tym hamburgera zjadłem. I to mnie wkurzyło. To czekanie.
Awatar użytkownika
Arapskyy
Stalker

Dołączenie: 17 Mar 2016, 20:13
Ostatnio był: 12 Kwi 2017, 12:59
Miejscowość: Polska
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 6

Reklamy Google

Postprzez Pangia w 13 Maj 2016, 10:17

Na siebie jestem zły, bo kogoś, kto jest mi przychylny, dość poważnie zdenerwowałem nieudanym dowcipem słownym. Nie lubię ranić ludzi, zwłaszcza tych, którzy jednak coś dla mnie znaczą.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Postprzez Wiewi0r w 13 Maj 2016, 13:13

Poczta Polska. Wg. śledzenia przesyłek, polecony na który czekam od wtorku nie opuścił Łodzi.
Things are going to get unimaginably worse, and they are never, ever, going to get better.
- K.V.
Za Wilkiem nawet w ogień skoczę.
Попутного ветра!
Awatar użytkownika
Wiewi0r
Przewodnik

Dołączenie: 27 Maj 2013, 22:33
Ostatnio był: 24 Sty 2018, 17:29
Miejscowość: Warszawa/Częstochowa
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 164

Postprzez Soviet w 13 Maj 2016, 14:02

To wina Łodzi, a nie poczty.
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image

Za ten post Soviet otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Darth ReX.
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 02 Lis 2024, 23:15
Miejscowość: Wow
Kozaki: 787

Postprzez trolololo w 13 Maj 2016, 15:23

Jakieś :kupa: zakwitło, i cały dzień smarkam, bolą mnie zatoki, i głowa...
Deszczyk pada , RAM mi zjada...

Za ten post trolololo otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive PMG.
trolololo
Legenda

Dołączenie: 25 Wrz 2013, 13:03
Ostatnio był: 24 Mar 2023, 18:36
Miejscowość: Na granicy LTE
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 118

Postprzez Tajemniczy w 13 Maj 2016, 15:56

Szturm telemarketerów z jakiegoś banku Krzak. Dziś od 9 do 14 3 razy do mnie dzwonią. A do tego jeszcze zwykła komórka i nijak zablokować bandę złodziei polskich.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Kozaki: 517

Postprzez Poldzer w 13 Maj 2016, 18:29

Wiewi0r napisał(a):Poczta Polska. Wg. śledzenia przesyłek, polecony na który czekam od wtorku nie opuścił Łodzi.

Norma. Listy polecone nie mają takiej dokładnej historii jak paczki.
Awatar użytkownika
Poldzer
Legenda

Dołączenie: 02 Paź 2013, 17:17
Ostatnio był: 19 Paź 2024, 15:59
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 239

Postprzez Universal w 13 Maj 2016, 18:42

Tajemniczy napisał(a):Szturm telemarketerów z jakiegoś banku Krzak. Dziś od 9 do 14 3 razy do mnie dzwonią.

A widzisz pan, odkąd zmieniłem numer nikt już się do mnie nie dodzwania. Fakt faktem, że połowa znajomych nie ma mojego numeru mimo stosownego komunikatu na fb, ale i te telemarketingowe ku*wy też nie :E Nie wiem jakim trzeba być desperatem lub debilem, żeby zgodzić się na tak parszywą "pracę".
Język kłamie głosowi, a głos myślom kłamie; myśl z duszy leci bystro, nim się w słowach złamie.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 09 Lis 2024, 11:31
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 1052

Postprzez Pangia w 13 Maj 2016, 19:01

Praca jak każda inna. Takie czasy, że tym lepiej się zarabia, im bardziej wk♥rwia się ludzi naokoło.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez Universal w 13 Maj 2016, 19:07

Nie, nie jak każda inna. Piekarz piecze chleb, którzy inni jedzą. Kierowca wozi dupę autobusem albo towar do magazynu/sklepu/gdziekolwiek. Nauczyciel uczy dzieciaki choćby tabliczki mnożenia. Oni wszyscy wnoszą jakąś wartość, czy to w postaci towaru, czy usługi. A co robi telemarketer? Tylko wku*wia, bo wartość pracy takiego jest zerowa i ni ch*j nie przyczynia się do mitycznego wzrostu gospodarczego.
Język kłamie głosowi, a głos myślom kłamie; myśl z duszy leci bystro, nim się w słowach złamie.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 09 Lis 2024, 11:31
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 1052

Postprzez Tajemniczy w 13 Maj 2016, 19:56

Universal napisał(a):
Tajemniczy napisał(a):Szturm telemarketerów z jakiegoś banku Krzak. Dziś od 9 do 14 3 razy do mnie dzwonią.

A widzisz pan, odkąd zmieniłem numer nikt już się do mnie nie dodzwania. Fakt faktem, że połowa znajomych nie ma mojego numeru mimo stosownego komunikatu na fb, ale i te telemarketingowe ku*wy też nie :E Nie wiem jakim trzeba być desperatem lub debilem, żeby zgodzić się na tak parszywą "pracę".

Też się powoli zastanawiam nad kupieniem nowej kraty. Wczoraj dwa razy, dziś już pięć, rozumiem raz, dwa razy zadzwonić, ale już kilkakrotnie? I każdy numer inny ale to ta sama firma.
Praca jak każda inna. Takie czasy, że tym lepiej się zarabia, im bardziej wk♥rwia się ludzi naokoło.

Z tym dobrym zarobkiem bym polemizował. Wróble ćwierkają że tam wypłata zależy od tego ile umów popiszesz/ile garnków/magicznych kołder wciśniesz emerytkom oraz jest tam duża rotacja ludzi, jedni odchodzą na ich miejsce przychodzą następni.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Kozaki: 517

Postprzez Pangia w 13 Maj 2016, 20:37

Tajemniczy napisał(a):Z tym dobrym zarobkiem bym polemizował. Wróble ćwierkają że tam wypłata zależy od tego ile umów popiszesz/ile garnków/magicznych kołder wciśniesz emerytkom oraz jest tam duża rotacja ludzi, jedni odchodzą na ich miejsce przychodzą następni.

Właśnie to miałem na myśli.
Universal napisał(a):A co robi telemarketer? Tylko wku*wia, bo wartość pracy takiego jest zerowa i ni ch*j nie przyczynia się do mitycznego wzrostu gospodarczego.

A co robi dla gospodarki i dla społeczeństwa ochroniarz na budowie albo sortownik na terminalu kurierskim?
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości