Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Pangia w 26 Kwi 2016, 11:02

DarthAvalon napisał(a):Za tydzień matura.

To tyle.

No i? Jedynym człowiekiem, któremu nie wróżyłbym tutaj sukcesu na maturze, byłby Woland.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Reklamy Google

Postprzez Arapskyy w 26 Kwi 2016, 15:29

Wkur.... wkurza mnie siostra. Żałuje, ze mam rodzeństwo. No mógłbym mieć, ale nie takiego mutanta.
Awatar użytkownika
Arapskyy
Stalker

Dołączenie: 17 Mar 2016, 20:13
Ostatnio był: 12 Kwi 2017, 12:59
Miejscowość: Polska
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 6

Postprzez Alchemik w 26 Kwi 2016, 17:45

Jak nie chcesz, to możesz oddać mi. A tak w ogóle, ma warkoczyki? :kotek:
:

Image

Za ten post Alchemik otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Pangia.
Alchemik
Weteran

Dołączenie: 17 Lut 2010, 12:59
Ostatnio był: 09 Sie 2017, 22:09
Ulubiona broń: --
Kozaki: 207

Postprzez Pangia w 26 Kwi 2016, 18:00

Albo mi, mnie dzieci lubią (bez równej wzajemności jednak tzn. nie lubię ich tak bardzo, jak one mnie) i zawsze chciałem mieć młodsze rodzeństwo.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez Poldzer w 26 Kwi 2016, 18:06

Ja chętnie przykutasi.. znaczy zaopiekuję się nią :caleb: .
Awatar użytkownika
Poldzer
Legenda

Dołączenie: 02 Paź 2013, 17:17
Ostatnio był: 19 Paź 2024, 15:59
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 239

Postprzez Pangia w 26 Kwi 2016, 18:19

Poldzer, ale nie tak oficjalnie, bo Zbigniew Ziobro (albo :stonoga:) przeczyta i ci za parę dni CBŚ o piątej rano zapuka do drzwi tak, że razem z futryną wlecą do domu i brzytwą na czole wyryją „RUCHAM NIELETNIE” :suchar:
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez Wiewi0r w 26 Kwi 2016, 18:22

Wpienia mnie, że jestem ostatnio chodzącym pechem. Kwiecień był zasrany, już widzę, że maj to będzie rollercoaster, a czerwiec - sesja, lipiec - obiegówki, potem tylko nie obsrać się przez lato do egzaminu 17 września... i potem całe dwa tygodnie wakacji przed stażem. :E

Kwestie mieszkania, rozerwania międzymiastowego, nakładających się terminów, jednego przedmiotu który ciągnie się za mną jak smród od miesiąca i będzie jeszcze następny... To już mi się nawet nie chce pisać.

@ UP A iddźcie w piz*u teofile jedne. :meesh:
Things are going to get unimaginably worse, and they are never, ever, going to get better.
- K.V.
Za Wilkiem nawet w ogień skoczę.
Попутного ветра!
Awatar użytkownika
Wiewi0r
Przewodnik

Dołączenie: 27 Maj 2013, 22:33
Ostatnio był: 24 Sty 2018, 17:29
Miejscowość: Warszawa/Częstochowa
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 164

Postprzez Poldzer w 26 Kwi 2016, 18:35

Pangia napisał(a):Albo mi, mnie dzieci lubią
A mnie od pedofili wyzywa :caleb: Ja Ci swoje oddam, jeden jeździ motorem drugi też idiota.
Awatar użytkownika
Poldzer
Legenda

Postprzez Arapskyy w 26 Kwi 2016, 19:56

@Poldzer Mojego kolegę (jeśli tak można o nim mówić) też od pedofili wyzywają. Dobrze bo nikt nie wie komu dupy daje.

Alchemik napisał(a):Jak nie chcesz, to możesz oddać mi. A tak w ogóle, ma warkoczyki? :kotek:
Ma warkoczyki. ;) Tylko zależy kiedy, bo na przykład dzisiaj tak no, ale zwykle to się nawet czesać nie da. Wyrywa się....
Awatar użytkownika
Arapskyy
Stalker

Dołączenie: 17 Mar 2016, 20:13
Ostatnio był: 12 Kwi 2017, 12:59
Miejscowość: Polska
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 6

Postprzez Poldzer w 27 Kwi 2016, 12:29

Arapskyy napisał(a):Dobrze bo nikt nie wie komu dupy daje.

Mylisz pojęcia jeśli pedofil, to sam pakuje woreczki :caleb:
Awatar użytkownika
Poldzer
Legenda

Postprzez Mila w 27 Kwi 2016, 22:30

je*ać Here Drive. Jadąc o godzinie 14 z Gliwic, wracałem do domu, do Siedlec. Na początku wyprowadziła mnie w piz*u, w polne drogi, więc mi trochę poszło kilometrów w plecy i musiałem się zawracać. Potem cisnę sobie, przez Częstochowę (korek jak ch*j), ale przeżyłem. Potem jadę sobie dobrze, bez problemu. Ale wiedziałem, że mnie kieruje przez Wawę (a chciałem przez Mińsk Mazowiecki), więc przed samym Piotrkowem Trybunalskim stanąłem, poprawiłem navi i jadę dalej. Wszystko fajnie, jakoś żyję, o 21 powinienem być na miejscu. Gdzie przez sukwę straciłem dobre dwie godziny, bo z Siedlec do Gliwic, to się tak z pięć godzin jedzie. Ale dobra, ch*j. Jutro do roboty, ale całe szczęście druga zmiana. Po drodze jeszcze ze dwa fajne korki, bo oczywiście pierdylion tysięcy ciężarówek na trasie i rondo, a to to już masakra. Podczas jednego korku, jak sobie stałem i się toczyłem, zobaczyłem, że Here stwierdziło, że jednak będę o 21.50 w domu. Se myślę - chyba Cię poj*bało kobieto, znowu coś zjebałaś. No i patrzę - chciała bym, zrobił sobie wycieczkę po wsiach, zamiast jechać obwodnicą i A2. Poprawiłem to i jadę dalej. Już nie pamiętam gdzie konkretnie byłem, chyba Kałuszyn (wiem, wiem - gówno przy torach). Jak mi ku*wa sarna przed samą maską wykurwiła na jezdnię (koło stówy na zegarach), ja taki zaje*any w akcji, bo głowa bolała, pęcherz uderzał do mózgu, zmęczenie, a tu takie manewry trzeba! No to delikatnie odbiłem w prawo i serio - gdybym jechał szybciej, albo w ogóle nie ogarnął, to bym miał po swojej Polówce z 50 km od miejsca zamieszkania...
No. To tyle. :D
Awatar użytkownika
Mila
Stalker

Dołączenie: 28 Cze 2014, 16:30
Ostatnio był: 16 Lut 2019, 20:01
Miejscowość: Siedlce
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 13

Postprzez Pangia w 28 Kwi 2016, 10:39

:E

A wy się śmiejecie, że jeżdżę na mapach Google :E

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wiewi0r.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość